Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már áprilisban stúdióba vonulhat az Anthrax

0120anthraxFrank Bello és Scott Ian szerint is thrashesebb lesz a készülő új Anthrax lemez, mint a legutóbbi. A zenekar magához képest roppant gyorsan halad, és amennyiben minden a tervek szerint folyik tovább, már áprilistól stúdiózhatnak.

„Úgy nagyjából tizenkét dalunk állt össze, és nem tudom, mi van velünk, de valamiért nagyon jókat jammelünk”, mondta a következő Anthrax albumról Frank Bello a brit Metal Hammernek. „Scott, Charlie és én összejöttünk, és minden nagyon simán megy. Lehet, hogy a Worship Music kapcsán lefolytatott sok turnézás miatt van ez, de nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy ennyire gyorsan összeálljon a kép… Több thrashes elem van most a zenében. Súlyos lesz a lemez, nagyon lelkes vagyok miatta!”

Az Anthrax már a dalszerzési folyamatban is igénybe veszi a leendő producer, az előző lemezt is jegyző Jay Ruston segítségét, és ahogy Scott Ian a Metal Insidernek pár napja elárulta, a közelgő NAMM zenei gigavásárt követően a csapat be is vonul Ruston stúdiójába, ahol már az énektémákon is elkezdenek gondolkodni. „Szeretem azt gondolni, hogy a jelenlegi tempóval talán áprilisban megindulhatnak a felvételek”, mondta a gitáros. „Nem szeretek ilyesmiket ígérni, mert az ember sosem tudhatja, de az eddigi zene gyilkos, és nem úgy tűnik, hogy olyan nagyon sok lenne hátra a befejezésig. Ha sikerülne még ennél is jobb nótákkal előállnunk a következő hónapokban, az állati lenne, de az az igazság, hogy eddig roppant elégedettek vagyunk ezzel a tizenkét dallal is.”

Scott már elárulta, hogy az új számok elég technikásak, de az ő szavai is rímelnek Frankéire. „Ha szeretted a Worship Musicot, ezt is szeretni fogod. Az biztos, hogy több a thrash ezekben a dalokban. Engem sok szempontból arra emlékeztetnek, milyenek voltunk a ’80-as években, de úgy szól, mint a mai Anthrax. Még keményebb, még gyorsabb, még brutálisabb, a riffek pedig még őrültebbek!”

Az Anthrax még idén ki szeretné hozni a lemezt, amely egyben a tavalyi budapesti bulin is játszott Jonathan Donais szólógitárosi debütálását is jelenti majd a csapatban.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 neal and jack and me 2014-01-21 10:15
az ilyen cikkek szerintem totál feleslegesek. amikor már tényleg stúdióban vannak, az lehet hírérték, de ez nem. gyakorlatilag az egész egy nagy "talán", ráadásul az anthrax esetében pontosan tudja mindenki, mennyire hitelt érdemlőek a nyilatkozataik :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.