Shock!

január 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Már a következő lemez felét megírta a Deftones

0224defMegkezdte kilencedik nagylemezének munkálatait a Deftones. A csapat egyelőre dalokat ír, szóval nagyon közeli megjelenésre azért nem kell számítani.

Már dolgozik a két évvel ezelőtti Gore album folytatásának dalain a Deftones. „Hat-hét dalunk már van, amelyek folyamatosan változnak”, mondta Chino Moreno énekes a Rock.com.ar weboldalnak. „Nagyon erőteljesek, én pedig marhára izgatott vagyok, mert teljes csapatmunkában készült mindegyik. Az összes lemezünk egyfajta pillanatfelvétel volt arról, hol tartottunk éppen akkor: az Adrenaline idejében még kisfiúk voltunk, a White Pony idejére már érettebbekké váltunk, akárcsak a Diamond Eyes idején, és így tovább. Mindegyik albumról mindenkinek más érzései vannak, hiszen az összes egy adott kort fémjelez az életünkben. Ma már idősebbek vagyunk, de ma is élvezzük a határozott riffekkel, jó dallamokkal és nagy groove-okkal teli dalokat.”

Stephen Carpenter gitáros a legutóbbi lemez munkálatai idején kicsit partvonalra szorult, de Chino szerint ezúttal szó sincs ilyesmiről. „Mindig azt szeretnénk, ha Stephennek komoly szerepe lenne a lemezeinken, de legutóbb nem úgy alakult, ahogy akartuk. A problémái többségének ugyanakkor nem a Deftones-hoz, hanem bizonyos személyes dolgokhoz volt köze. Most viszont az a legjobb, hogy a Gore-ral szemben teljesen közös munkában írjuk a dalokat a lemezre.”

 

Hozzászólások 

 
#2 eyehategod 2018-05-17 15:01
a Koi no yokan után fellvillanyozot t volna ez a hír...aztán előjöttek 1 DM lemezzel!!! viszont.a remény hal meg utoljára szal hátha meglepnek vmi jóféle vérbeli sajátossal...
Idézet
 
 
+1 #1 nsz 2018-05-15 20:07
Már a következő lemez felét megírta a Tool:-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.