Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Machine Head: „Óriási előrelépés történt a folyamatban”

0412robbMegkezdte a demózást az új albumhoz a Machine Head, akik azzal a Juan Urteagával láttak neki a lemezelőzetes felvételek készítéséhez, aki a legutóbbi Unto The Locust album producere volt. Robb Flynn szerint a zenekar végre átesett egy holtponton, és beindult a tényleges érdemi munka.

„Dave McClain és én hétfőn egy állati jót jammeltünk”, írta a zenekar weboldalán Robb Flynn énekes/gitáros. „Azon jammelések egyike volt ez, amikor egyszerre érzed, hogy áttörés történt: egy olyan nap, amikor bizonyos dolgok látható ok nélkül hirtelen a helyükre kerülnek, és igazán figyelemreméltóvá válnak. Nagyszerű, ám nehezen körülírható érzés ez, de tudod, hogy óriási előrelépés történt a folyamatban! Csak úgy áradtak az új riffek, új ötletek öltöttek testet és új koncepciók merültek fel.”

Phil Demmel gitáros a következő hetekben Európában tart gitárklinikákat, a csapat pedig legközelebb nyáron, az idei Rockstar Energy Drink Mayhem Festivalon játszik az egyik kisebb színpad headlinereként. Mivel a Machine Head személyes problémák miatt nemrég megvált basszusgitárosától, Adam Duce-tól, a demózás és a lemezfelvétel elvileg fix basszer nélkül történik majd, a koncertekre azonban mindenképp keríteniük kell valakit. Ennek érdekében nemrég nyílt pályázatot hirdettek meg az állásra, amelyre egyébként számos neves zenész is jelentkezett, például Christian Olde Wolbers, a Fear Factory egykori basszusgitárosa, majd gitárosa is.

Az új album megjelenése valamikor az év vége felé esedékes.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.