Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jelentkezz a Machine Head turnébasszerének!

0327mhIdeiglenes basszusgitárost keres a Machine Head az idén nyáron esedékes Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turnéra. A közlemény szövegezése alapján Robb Flynnék egyelőre csak erre a körútra akarnak beállítani valakit a sorba – hogy a folytatásban mi várható, azt még egyelőre homály fedi.

A Machine Head személyes problémák miatt nemrég megvált basszusgitárosától, Adam Duce-tól, és ugyan a csapat már dolgozik a következő nagylemez anyagán, a stúdiófelvételekhez bevallottan nem akarnak új bőgőst keresni. Mivel azonban nyáron a világ legnagyobb metal fesztiválturnéján, a Rockstar Energy Drink Mayhem Festivalon játszanak az egyik kisebb színpad headlinereként, beugró jelleggel muszáj keríteniük valakit Adam helyére. Érdekes, hogy a csapat valamely neves kolléga berántása helyett teljesen nyílttá tette a jelentkezési folyamatot: bárki jelentkezhet basszernek a turnéra, ehhez „csupán" a This Is The End, a Halo és a Beautiful Mourning dalokat kell elnyomnia basszusgitáron, Duce háttérvokáljaival együtt, és feltölteni az erről készült felvételeket a YouTube-ra. Emellett a csapat személyes bemutatkozást is vár a jelentkezőktől egy-két percnyi terjedelemben, benne az illető zenei előéletéről és turnétapasztalatairól.

További megkötés nincs, vagyis aki kedvet érez magában, hogy kipróbálja magát, az gyürkőzzön neki, és küldje el nekik a videókat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre. A legígéretesebb jelentkezőket természetesen személyesen is meg fogják hallgatni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 cs9 2013-03-27 21:02
Idézet - Sárvári Gábor:
Nem hogy átcsábítanák Robert Trujillo-t a metallica-ból. Egy a szintjéhez méltó dobossal, olyan ritmusszekció lennének, csak figyelgetne mindenki hogy mi történik vazze! Koncerten, nem tudnád követni, lefigyelhetetle n lenne!




hát sztem a metallica féle bulit nem hagyná ott már csak a pénz miatt sem!Túl nagy pénzek röpködnek ott :D De egyetértek! Am sztem Dave Mclainnel nagyon sakál profi lenne!
Idézet
 
 
+8 #1 Sárvári Gábor 2013-03-27 19:57
Nem hogy átcsábítanák Robert Trujillo-t a metallica-ból. Egy a szintjéhez méltó dobossal, olyan ritmusszekció lennének, csak figyelgetne mindenki hogy mi történik vazze! Koncerten, nem tudnád követni, lefigyelhetetle n lenne!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.