Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újra brutális felállással csábít a világ legnagyobb metal fesztiválturnéja

0319mayhemA tavalyi Slipknot / Slayer / Motörhead / Anthrax kombó után ismét komoly névsorral csábítja az amerikai közönséget a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival: a hatodik évadban Rob Zombie, a Five Finger Death Punch, a Machine Head és a Children Of Bodom jelentik a fő vonzerőt a túrán.

Bejelentették a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné idei felállását. Ennek értelmében idén a főszínpadon Rob Zombie, a Five Finger Death Punch, a Mastodon és az Amon Amarth zúz, a kisebbik Jägermeister színpad headlinere a Machine Head lesz, de mellettük fellép még a Job For A Cowboy, a Butcher Babies, a Battlecross és a Huntress is, a harmadik, Musicians Institute színpadon pedig a Children Of Bodom, a Behemoth, az Emmure, a Born Of Osiris, a Motionless In White és a Thrown Into Exile várja majd a közönséget. Emellett lesz egy legkisebb, Sumerian Records / Headbang For The Highway Concourse névre hallgató helyszín is a City In The Sea-vel, illetve minden egyes állomáson helyi fellépőkkel.

A huszonhat állomásos megaturné június 29-én indul a kaliforniai San Bernardinóban, és augusztus 4-én zárul Dallasban. Mindez természetesen azt jelenti, hogy a felsorolt zenekarok európai felbukkanásában a nevezett időszakban nem érdemes reménykedni.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Vox 2013-03-19 13:26
Lehet már tudni valamit Adam Duce utódjáról?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.