Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lombardo reméli, hogy Európában már ő dobol majd a Slayerben

0419lombardoMatolcsy György és Bajnai Gordon egyelőre még nem nyilatkozott a Slayer felállásában zajló folyamatokkal kapcsolatban, de rajtuk kívül gyakorlatilag mindenki más a világon már igen, így jó hír, hogy a kibicek mellett végre egy érintett is hajlandó volt valamennyire érdemi információkkal szolgálni az elmúlt időszak történéseiről. Dave Lombardo, aki üzleti nézeteltérések miatt kihagyta a csapat ausztrál turnéját, reménykedik benne, hogy meg tud egyezni társaival.

„Még nem tudom", válaszolta Lombardo a Rock Overdose kérdésére, amelyben azt firtatták, visszatér-e a nyári európai turnéra a Slayer soraiba. „Remélem, hogy ott leszek, de most még nem tudom, visszatérek-e vagy sem. Nagyon szeretem a rajongóimat, hihetetlen mértékben támogattak az évek során, mindig ott álltak mellettem. Nem is hittem volna, hogy olyan mértékű aggodalommal és szomorúsággal találkozom majd az ausztráliai történések kapcsán, mint ami kísérte a szituációt, egészen hihetetlen volt. Imádom őket, és remélem, hogy folytathatom, hogy nekik játsszak. Egyelőre ennyit teszek. Ez az én életem, semmi mást nem csinálok: nincs kígyófarmom, nem tenyésztek teheneket... (Lombardo itt egyértelműen Kerry Kingre, illetve Tom Arayára utal – a szerk.) Én nem vagyok ilyen. Nekem a zene a szenvedélyem és az életem, és csak ezzel foglalkozom. Nagyon hálás vagyok a rajongóknak, amiért ilyen kedvesek és aggódóak."

Lombardo az újjáalakult Grip Inc.-ről is beszélt az interjúban. „Waldemar Sorychtával beszélgettünk, és remélhetőleg ismét összehozzuk a zenekart pár koncert erejéig itt-ott. Az Amenből ismert Casey Chaos személyében remélhetőleg találtam egy énekest, aki... Szóval nagyszerű srác. Meggyőződésem, hogy tökéletesen alkalmas a pozícióra. Reményeim szerint némi új anyagot és lehetőleg pár koncertet is módunk lesz összehozni. Nagyon szeretnék koncertezni a bandával. Van egy olyan álmunk, hogy közös turnéra indítjuk a Grip Inc.-et és a Philmet, és természetesen mindkét bandában én dobolnék. És ahogy mondtam, egy új lemezt is szeretnék, bár ez még nem biztos. De reménykedem benne."

A Slayer június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon játszik.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 bélférgek támadása 2013-04-19 11:02
Engem a Grip INC nagyobb izgalomba hoz mint a Saller :)
Idézet
 
 
+9 #1 99 2013-04-19 08:28
végre! azért megnyugodtam hogy hajlik a visszatérésre! Csak aztán tényleg legyen is így!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.