Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lombardo: „Ez itt sima, lényegretörő, brutális punk: metalos, de egyértelműen nem metal”

Dead Cross néven alapított új csapatot Dave Lombardo. A Slayer volt és a Philm jelenlegi ütőse egy elég durva punkbandát hozott össze, amelynek akár már jövőre megjelenhet az első nagylemeze.

philm_k2015_04

Dave Lombardo mellett Justin Pearson basszer (The Locust, Retox), Mike Crain gitáros (Retox) és Gabe Serbian énekes (The Locust, Retox, korábban Cattle Decapitation) alkotja a frissen megalakult Dead Cross formációt, amely december első napjaiban debütál majd élőben két dél-kaliforniai klubkoncerten. Zenéket egyelőre még nem rögzítettek, de az irány egyértelmű. „Ez itt sima, lényegretörő, brutális punk", mondta a bandáról Lombardo a Noiseynak. „Metalos, de egyértelműen nem metal. Szerintem sokkal inkább punkos vonalon mozog, mert ahogy mostanában állnak a dolgok a világban, a punk attitűd mindenképpen átsegítheti az embereket az összes szarságon, ami manapság folyik körülöttünk. Most biztosan nem annak van itt az ideje, hogy a We Are The Worldöt énekeljük, semmi ilyen szarságnak nincs helye, mert mindenki dühös. A düh kifejezésére pedig nem létezik jobb módszer, mint egy punkbandában játszani, és punkdalokat írni."

Egyelőre még a dobos sem tudja, mikor jut el a banda odáig, hogy kiadjanak valamit, de nem tartja kizártnak, hogy akár már idén kijöjjön egy single, amit aztán jövőre egy teljes nagylemez is követhetne.

Lombardo és a Philm őszi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Matolcsy György 2015-11-21 21:19
nyilvan duhos hogy kibasztak a slayerbol
Idézet
 
 
+5 #1 matheus 2015-11-21 16:52
Na erre nagyon kíváncsi leszek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.