Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Let It Sleep: bemutatta új albuma nyitószámát az Asking Alexandria

Március 25-én, The Black címmel jön ki a Sumerian kiadónál a brit Asking Alexandria új nagylemeze. Az anyag az első lesz a sorban a májusban Danny Worsnop helyére leigazolt Denis Shaforostovval a mikrofonnál, és most meghallgatható róla a címadó szám.

0926aa

„Miután az elmúlt két évet azzal töltöttük, hogy erre a lemezre írtunk, Denis csatlakozásával sok anyagot félretettünk, és megint elölről kezdtük a munkát”, mondta Ben Bruce gitáros a Kerrang!-nek. „Nagyon várom a megjelenést. A Reckless & Relentless óta nem feszült ilyen nyers energia és agresszió egy Asking Alexandria-lemezben, mint ebben. Beteszed, és azt mondod majd: hűha, ezek visszatértek! Alig várom, hogy megjelentessük, és halljam róla a véleményeket. Egy nagy eltérés biztosan volt a dalszerzésben: hogy Denis tényleg nagyon belefolyt a számok megírásába. Kritizált, ötleteket adott, és ezáltal engem is jobb teljesítményre sarkallt. Ellentétben Dannyvel, aki leginkább semmit sem csinált. Ha átküldtem valamit, annyi volt a reakciója: ez szar, túl súlyos, nem tetszik. Aztán meg: ha muszáj, akkor elénekli. Szóval köztünk nem volt igazi dalszerzői együttműködés, Denisszel azonban minden jött magától.”

1228aabA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Let It Sleep
02. The Black
03. I Won't Give In
04. Sometimes It Ends
05. The Lost Souls
06. Just A Slave To Rock N Roll
07. Send Me Home
08. We'll Be Okay
09. Here I Am
10. Gone
11. Undivided
12. Circled By The Wolves

A 2013-as From Death To Destiny komoly sikernek bizonyult, így a zenekarnak bizonyosan nem lesz könnyű dolga az új albummal. Az alapozás ugyanakkor koncertfronton sem hiányzik majd: februártól egy British Invasion fedőnevű turnén játszik az Asking Alexandria Észak-Amerikában, a Bullet For My Valentine vendégeként.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 matheus 2016-03-05 13:24
Idézet - valarmorgulisz:
Há valaki szójjon' má' hogy a zemó 2016-ban nem menő, és attól, hogy dzsidzsi panel metálra ordítoznak és dubsteppelnek az elektróval nem lesz a zene sem jó. Nem is lett.

Rivaldafényt kap egy ilyen semmi tehetség zenekar, a Nightverses, Karnivool, Haunted Shores, Mutiny On The Bounty neveket meg a kutya sem ismeri.


A kommented második felével tökéletesen egyetértek, imádom mindegyik zenekart, főleg a Night Verses-t, de rajtuk kívül szerintem egyik sem olyan zene ami nagy tömegeket tudna megmozgatni, még erős kiadói hátszéllel sem. Ők nem az imidzsról szólnak, az AA pedig nagyrészt igen. Szóval ne sajnáljuk tőlük a felszínes fanbázisukat, szerintem egy kicsit őket is frusztrálja a dolog. Ettől függetlenül láttam/hallottam sokkal nagyobb szart, sokkal nagyobb népszerűséggel, mint az AA, sőt, szerintem ez is elhallgatható és az új lemez is biztosan le fog pörögni legalább egyszer.
Idézet
 
 
+2 #1 valarmorgulisz 2016-03-05 09:18
Há valaki szójjon' má' hogy a zemó 2016-ban nem menő, és attól, hogy dzsidzsi panel metálra ordítoznak és dubsteppelnek az elektróval nem lesz a zene sem jó. Nem is lett.

Rivaldafényt kap egy ilyen semmi tehetség zenekar, a Nightverses, Karnivool, Haunted Shores, Mutiny On The Bounty neveket meg a kutya sem ismeri.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.