Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemondta európai turnéjának hátralévő állomásait, így a budapestit is az Asking Alexandria

James Cassells dobos lábtörése miatt törölte aktuális európai turnéjának hátralévő állomásait az Asking Alexandria. A vasárnapi budapesti koncert is elmarad.

0628aa

Eltörte a lábát James Cassells, az Asking Alexandria dobosa, a zenekar pedig végül az európai turnéból még hátralévő fellépések lemondása mellett döntött. „Miután Jamest Észtországban megvizsgálta egy másik orvos is, azt tanácsolták, hogy pihentesse a törött lábát. A dobolás sajnos jelenleg nem megoldható számára. Emiatt nem volt más választásunk, mint lemondani az európai turné hátralévő állomásait. Most az a legfontosabb, hogy James újra lábra tudjon állni és dobolhasson, anélkül, hogy tartós károsodásokat szenvedne. Még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek a szeretet, támogatást és megértést ebben a nehéz időszakban. Ilyen rossz híreket sosem könnyű közölni, hiszen nincs számunkra fontosabb a zenélésnél” – tette közzé a zenekar. Ennek megfelelően sajnos a július 2-ai budapesti fellépés is a turnélemondás áldozatául esett.

A szervező Live Nation a belépőjegyek visszaváltásának részleteiről az online vásárláskor használt e-mail címen, illetve a hivatalos weboldalakon keresztül hamarosan tájékoztatni fogja a jegytulajdonosokat. Részletek és információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.