Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Különleges koncerttel tiszteleg Chester emléke előtt a Linkin Park

Bejelentette első koncertjét Chester Bennington júliusi öngyilkossága óta a Linkin Park. A fellépés természetesen egy különleges emlékrendezvény lesz az énekes tiszteletére Los Angelesben.

0218lp

Október 27-én a Hollywood Bowlban lép fel a Linkin Park, és ez lesz az első olyan koncert, amelyen ismét egy színpadon áll majd a csapat öt tagja Chester Bennington júliusi öngyilkossága óta. Ugyan a pontos részleteket még nem tudni, de annyi bizonyos, hogy a zenekar számos vendéggel közösen emlékezik majd meg az énekesről, és a bevételek egy része is a nemrég létrehozott Music For Relief’s One More Light Fund alapítvány számláira megy majd. A banda emellett bemutatta az idei One More Light album címadó dalának klipjét is, amely természetesen szintén Chester előtt tiszteleg.

Ezen túlmenően egyelőre nem tudni, mit tartogat a jövő a Linkin Park számára. A zenekar egyetlen hivatalos közleménye a tragédia óta mindenesetre nyitva hagyta a kérdést. „Köszönetet szeretnénk mondani nektek, a rajongóknak szerte a világon azért az elképesztő mennyiségben áradó szeretetért, amely megerősített bennünket lelkileg ezekben a hihetetlenül nehéz időkben”, írta akkor a zenekar. „Mind az öten nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért, miközben gyógyulunk, és a Linkin Park jövőjét építjük. Egy különleges, nyilvános Los Angeles-i eseményen dolgozunk, amellyel Chester emléke előtt tisztelgünk majd, hamarosan megosztjuk veletek a részleteket”, áll a Linkin Park frissen közzétett nyilatkozatában, amelyből arra lehet következtetni, hogy a csapat nem fog leállni Chester Bennington júliusi öngyilkossága után. Mindezt persze már eddig is sejteni lehetett, hiszen az énekes halála utáni első hivatalos nyilatkozat is úgy fogalmazott: „A zeneszerzés és koncertezés iránti szeretetünk kiolthatatlan. Noha jelenleg nem látjuk, a jövőben merre visz az utunk, azt tudjuk, hogy mindnyájunk életét jobbá tetted. Köszönjük neked ezt. Szeretünk, és nagyon hiányzol. Még találkozunk.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 torta 2017-09-19 17:10
Na erre pl. kivancsi lennek. En konkretan Chester szamomra kimondottan irritalo hangja miatt nem tudtam szinte egy dalukat sem elvezni. (Eszlenyek kedveert: nyilvan nem az elhunyt szemelyet akarom ezzel rugdosni)
Idézet
 
 
+1 #1 castlereagh 2017-09-19 12:16
Szerintem új névvel és új énekessel, de hasonló stílusban kellene folytatniuk, én az elsőkként állnék melléjük, mert folytatni kell, nagyon jó kis csapat! (bár egy kicsit lehetnének megint rockosabbak)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.