Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncert közben tetoválták Billy Graziadeit

A színpadon szerezte be legújabb tetoválását Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, akire július 10-én, a németországi Freiburgban került fel a friss varrat. Mivel a Hegyalja Fesztiválon efféle akcióra aligha kell számítani, alább egy videó is megtekinthető a speciális jelenetről…

Billy elárulta: egyáltalán nem így tervezte a történteket, de végül elégedett azzal, hogy így alakult. „Megérkeztünk a városba, és elsétáltunk egy tetoválóstúdió mellett, miközben a klubba tartottam. Bementem, hogy beköszönjek, és találkoztam Tom Deyhlével a Silverskull Tattoo-tól. Akad pár közös ismerősünk, szóval elkezdtünk dumálgatni, és végül le is ültem némi kis varrásra a buli előtt. Viszont már azelőtt el kellett mennem, hogy befejezhettük volna, így megkérdeztem, nem fejezhetnénk-e be a buli alatt. Tom jópofa ötletnek találta ezt, így lejött a teltházas koncertre, ami egyébként a valaha adott egyik legforróbb hangulatú Biohazard koncert volt. Az új lemezünk, a Reborn In Defiance Reborn dala alatt folytatta a Reborn tetkómat, de a procedúra tovább tartott, mint azt előzetesen gondoltuk, így belecsaptunk egy régi nótába, amit még soha nem játszottunk élőben: az Inkbe a State Of The World Addressről (ez a lemez rejtett témája – a szerk.). Micsoda nagyszerű móka volt!”

Az Evan Seinfeld utódjával, Scott Robertsszel kiálló Biohazard július 20-án, este 23.30-tól a Hegyalja Fesztivál Borsodi nagyszínpadán lép fel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.