Shock!

augusztus 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Koncert közben tetoválták Billy Graziadeit

A színpadon szerezte be legújabb tetoválását Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, akire július 10-én, a németországi Freiburgban került fel a friss varrat. Mivel a Hegyalja Fesztiválon efféle akcióra aligha kell számítani, alább egy videó is megtekinthető a speciális jelenetről…

Billy elárulta: egyáltalán nem így tervezte a történteket, de végül elégedett azzal, hogy így alakult. „Megérkeztünk a városba, és elsétáltunk egy tetoválóstúdió mellett, miközben a klubba tartottam. Bementem, hogy beköszönjek, és találkoztam Tom Deyhlével a Silverskull Tattoo-tól. Akad pár közös ismerősünk, szóval elkezdtünk dumálgatni, és végül le is ültem némi kis varrásra a buli előtt. Viszont már azelőtt el kellett mennem, hogy befejezhettük volna, így megkérdeztem, nem fejezhetnénk-e be a buli alatt. Tom jópofa ötletnek találta ezt, így lejött a teltházas koncertre, ami egyébként a valaha adott egyik legforróbb hangulatú Biohazard koncert volt. Az új lemezünk, a Reborn In Defiance Reborn dala alatt folytatta a Reborn tetkómat, de a procedúra tovább tartott, mint azt előzetesen gondoltuk, így belecsaptunk egy régi nótába, amit még soha nem játszottunk élőben: az Inkbe a State Of The World Addressről (ez a lemez rejtett témája – a szerk.). Micsoda nagyszerű móka volt!”

Az Evan Seinfeld utódjával, Scott Robertsszel kiálló Biohazard július 20-án, este 23.30-tól a Hegyalja Fesztivál Borsodi nagyszínpadán lép fel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.