Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kiállnak a színpadra a zenekarok, az ember meg csak les, hogy hol a dobos, aki a lemezen játszott”

0728philmMindjárt megjelenik Dave Lombardo Philm projektjének második albuma. A dobos egy friss interjúban kivételesen nem volt slayeres kollégáit igyekezett minél rosszabb színben feltüntetni, hanem arról beszélt, hogy fizikailag egyáltalán nincs gyengébb formában, mint régebben.

„A stílusom nagyon agresszív, ami komoly fizikai állóképességet kíván, de ez teljesen természetes számomra, hiszen 17 éves korom óta ezt csinálom”, mondta Dave a brazil Kiss FM rádiónak. „Szóval semmi extra nincs benne, hogy ebben a stílusban, ilyen energiával kell dobolnom. Ez a dolgom, ezt kell csinálnom. Nem azt mondom, hogy minden nap, de azért folyamatosan, mert a testem is kívánja a gyors játékot. Annyira hozzászoktam, hogy egyszerűen nem érzem jól magam, ha nem dobolhatok így.”

Lombardo a mai dobosokkal ellentétben nem feltétlenül veszi igénybe a modern technológiai vívmányokat sem a stúdióban, noha nincs ellenük elvi kifogása. „Nem akarok olyannak tűnni, mintha elutasítanám ezeket a dolgokat. Kifejezetten szeretem a bővülő lehetőségeket, de a technológiát használhatod és át is eshetsz vele a ló túlsó oldalára. Néha nem biztos, hogy jó mindent a végsőkig feljavítani. Szeretem ezeket a technológiai lehetőségeket, de csak minimális mértékben használom ki őket. A Philm kettes lemezét például kétinches szalagra rögzítettük, akárcsak a régi Slayer-lemezeket… Tudod, néha kiállnak a színpadra ezek a fiatal bandák, akik a modern felvételi technikákkal csiszolták tökéletesre a lemezeiket, aztán az ember csak les, hogy oké, de hol van az a dobos, aki az albumon játszott? Szóval ez így nem működik, mert élőben is teljesítened kell. Méghozzá ugyanúgy, mint a lemezen.”

A Fire From The Evening Sun című kettes Philm-lemez szeptember 15-én kerül a boltokba. Lombardo játékát az Amen hamarosan érkező új lemezén is hallani lehet majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.