Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két kiváló magyar zenekar játszik a Queensryche előtt

0927qrA pécsi Perfect Symmetry és a budapesti Ad Astra játszik majd a Queensryche október 23-ai koncertjének előzenekaraként a Club 202-ben. A seattle-i heavy metal csapat új énekesével, Todd La Torrével érkezik Magyarországra a Concerto szervezésében.

Október 23-án ismét Budapesten koncertezik a Queensryche, méghozzá megújult felállásban, Todd La Torrével a tavaly csúnya botrányok után kirúgott Geoff Tate helyén. Az átalakult formáció Queensryche címen kiadott idei lemezéből mindössze egy hónap alatt több fogyott, mint az utolsó Tate-féle lemezből, a 2011-es Dedicated To Chaosból a megjelenése óta, tehát elmondható, hogy a közönség bizalmat szavazott a zenekarnak, pláne, hogy a koncerteken elképesztően erős retro-programmal nyomulnak. Todd-dal készült aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Ami a buli magyar előzenekarait illeti, a Kusinka Tamás gitáros vezette Perfect Symmetry még a tavalyi év végén kiadott Tökéletes szándék lemez kapcsán koncertezik. A csapattal készített aktuális interjúnkért ide kattints. A budapesti prog/thrasher Ad Astra nemrég új felállással mutatkozott be, miután Erdélyi Csaba basszer távozott a zenekarból, így jelenleg kisegítő bőgőssel dolgoznak tovább Sasvári Ferenc személyében, aki a tavalyi Voivod koncerten is beugrott már az Ad Astrába, csak akkor éppen dobosként. A csapattal a tavalyi Open Wide lemez kapcsán készített interjúnk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.