Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két dalban is énekel Garm az új Borknagaron

0430garmKét dalban is énekelni fog a Borknagar új nagylemezén a csapat eredeti énekese, Kristoffer „Garm” Rygg. Az egyelőre cím nélküli anyag ősszel jelenik meg a Century Media gondozásában.

„Húsz évvel ezelőtt éppen ezekben a napokban jöttünk össze először Kristofferrel Bergenben, hogy felvegyük az énektémákat a Borknagar első albumához”, idézi fel a dicső múltat a Borknagar agya, Øystein G. Brun. „Kristoffer késő este küldte át az első vokálokat az új lemezhez, és azóta folyamatosan azokat hallgatom. Korábbi zenésztársként és a munkái hatalmas rajongójaként eleve sokat vártam, de amit átküldött, az tényleg minden reményemet felülmúlta. Komolyan! Még mindig igyekszem az államat a helyére illeszteni, a libabőrök pedig úgy tűnik, állandósultak rajtam… Kristoffer viszi a fő énektémát a Winter Thrice című új nótában, egy Terminus című másik opuszban pedig kiegészítő vokálokat nyom. Mélységesen nosztalgiázós személyiségként emiatt ismét elgondolkodtam rajta, mennyire rohadtul szerencsés ember vagyok, amiért az évek során a legjobb énekesekkel dolgozhattam. Zeneileg a következő lemez ennek megünneplését jelenti majd. Kristoffer mellett Vintersorg, ICS Vortex és Lazare vokáljaival aligha képezheti vita tárgyát, hogy ez bizony egy roppant különleges album lesz!”

A Borknagar legutóbbi nagylemeze 2012-ben jelent meg Urd címmel, a zenekar tavaly Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
+10 #2 Habbal 2015-04-30 10:44
Garm a világ egyik legjobb énekese, kétségkívül. Sajnálom hogy már nem nagyon foglalkozik metal-lal. Head Control System is zseniális volt. Arcturus-ban is szivesen látnám / hallanám újra.
Idézet
 
 
+3 #1 Marci 2015-04-30 09:55
Szerencsetlen Vintersorg teljesen a partvonalra kerult. Nem is csoda.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.