Shock!

január 27.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június 7-én a Budapest Parkban koncertezik a My Chemical Romance

Budapesten is fellép a hosszas leállás után visszatérő My Chemical Romance. A koncert a Budapest Parkban lesz június 7-én.

1101mcr

Bár visszatérésükre a vírushelyzet miatt többet kellett várni, a My Chemical Romance masszív világkörüli turnéval hálálja meg a közönség kitartását, és természetesen a magyar rajongók sem maradnak ki a sorból: 2022. június 7-én Gerard Way-t és csapatát túl hosszú kihagyás után nézhetjük meg, és minden bizonnyal magukkal hoznak olyan korszakos slágereket is, mint a Na Na Na, a Teenagers vagy éppen a Helena. A jegyértékesítés december 10-én indul, részletek itt.

A My Chemical Romance a 21. század első évtizedének legsikeresebb rockbandái közé tartozott. A csapat négy nagylemezt jelentetett meg, amelyek közül a 2006-os The Black Parade bizonyult a legkeresettebbnek, utóbbiból több mint 6 millió példány talált gazdára világszerte. Legutolsó albumuk 2010-ben jött ki Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys címmel. A feloszlás óta Gerard Way énekes komoly karriert futott be a képregényiparban, tőle származik többek között a Netflix által megfilmesített The Umbrella Academy sorozat is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.