Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június 7-én a Budapest Parkban koncertezik a My Chemical Romance

Budapesten is fellép a hosszas leállás után visszatérő My Chemical Romance. A koncert a Budapest Parkban lesz június 7-én.

1101mcr

Bár visszatérésükre a vírushelyzet miatt többet kellett várni, a My Chemical Romance masszív világkörüli turnéval hálálja meg a közönség kitartását, és természetesen a magyar rajongók sem maradnak ki a sorból: 2022. június 7-én Gerard Way-t és csapatát túl hosszú kihagyás után nézhetjük meg, és minden bizonnyal magukkal hoznak olyan korszakos slágereket is, mint a Na Na Na, a Teenagers vagy éppen a Helena. A jegyértékesítés december 10-én indul, részletek itt.

A My Chemical Romance a 21. század első évtizedének legsikeresebb rockbandái közé tartozott. A csapat négy nagylemezt jelentetett meg, amelyek közül a 2006-os The Black Parade bizonyult a legkeresettebbnek, utóbbiból több mint 6 millió példány talált gazdára világszerte. Legutolsó albumuk 2010-ben jött ki Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys címmel. A feloszlás óta Gerard Way énekes komoly karriert futott be a képregényiparban, tőle származik többek között a Netflix által megfilmesített The Umbrella Academy sorozat is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.