Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Judas Priest: itt az Electric Eye a Battle Cry koncertvideóról

0714jp Március 25-én új koncertanyaggal jelentkezik a Judas Priest. A Battle Cry anyagát a tavalyi Wacken Open Air fesztiválon rögzítette a zenekar, de néhány extra bónuszdal Lengyelországból is felkerül rá, és most megnézhető róla a The Hellion és az Electric Eye felvétele.

Tavaly a FEZEN-t is megjárta a Judas Priest a legutóbbi lemez, a Redeemer Of Souls turnéján, amely egyben a banda történetének egyik legkiterjedtebb turnéja volt, hiszen harminchárom országot érintett, és százharminchárom buliból állt. E körút megörökítését szolgálja a Battle Cry című friss koncertanyag is, amely március végén jelenik meg az Epic kiadó gondozásában CD-n, DVD-n és Blu-rayen. A felvétel gerincét a tavalyi wackeni buli jelenti, de pár videóbónuszt Gdanskban vettek fel szintén 2015-ben, decemberben.

A dallista az alábbi:

01. (Intro) Battle Cry
02. Dragonaut
03. Metal Gods
04. Devil's Child
05. Victim Of Changes
0217jpc06. Halls Of Valhalla
07. Turbo Lover
08. Redeemer Of Souls
09. Beyond The Realms of Death
10. Jawbreaker
11. Breaking the Law
12. Hell Bent For Leather
13. The Hellion
14. Electric Eye
15. You've Got Another Thing Coming
16. Painkiller
17. Living After Midnight
18. Screaming For Vengeance (bónusz)
19. The Rage (bónusz)
20. Desert Plains (bónusz)

A Judas Priest hamarosan megkezdi a munkát az új nagylemezen. Richie Faulknerrel a FEZEN-en készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #7 Laci88 2016-03-15 14:35
Amikor tavaly élőben láttam őket, leginkább Tiptonon láttam, hogy fáradt volt, és unta az egészet. (Mondjuk nem is ccsoda, 68 évesen...)
Viszont a többiek bőven kárpótoltak ezért, hatalmas e nergiákat tudnak most is megmozgatni.
Idézet
 
 
+4 #6 Svet 2016-03-14 17:49
Idézet - Nyiri:
Tényleg nem akarom őket bántani, belenéztem mindegyik felvételbe, sztem rettenet fáradt az egész produkció :( Nagyon kedvelem a Priestet és tuti nem leszek ennyire fitt nagypapa mint ők, de ez inkább illúzióromboló, mint jó :(


Nem csak fáradt, de olyan mint ha már unnák ők is.
Mondjuk nem csodálom. Gondolj bele, majd 20 éve szinte változatlan a settlist-jük, ugyanazokat a dalokat nyomják évente legalább 100-150 koncerten.
Azért az tényleg unalmas lehet. Főleg hogy vannak dalok amiket már a 70-es évek óta nem hagytak ki. Azokat meg pláne unalmas lehet nekik játszani...
Egyébként csak a közismert régi kedvencekben van közönség énekeltetés. Az újabb dalaikat normálisan játsszák. Gyanítom azokat még szívből nyomják és nem rutinból azért ordító a különbség mondjuk a között ahogy a Halls of Vallhallát játsszák és a között ahogy mondjuk a Victim of Changes-t vagy a Breaking the Law-t.
Ha rajtuk múlna szerintem egyikőjük sem játszaná a Breaking the law-t de ha meg kimaradna a műsorból a közönség rájuk gyújtaná a színpadot valószínűleg úgyhogy egy kicsit meg is van kötve a kezük. Gondolom ők is szívesebben játszanának néha a klasszikusok helyett kevésbé ismert dalokat, de akkor meg az lenne mindenki baja hogy miért xy van ott amikor a z sokkal nagyobb siker lett. Ilyenkor szar lehet olyan zenekarnak lenni akinek 40 éves történelme van, mert egy csomó jó dalt ki kell hagynia olyan nóták miatt amiket már a hátára sem kíván...Én legalábbis ezt szűrtem le az utóbbi évek Priestjéből, de egyébként más hasonló korú zenekaroknál is ezt látom.
(Természetesen mind közül kilóg itt is az Iron Maiden, akik roppant szimpatikus módon ha új lemezzel turnéznak, akkor tényleg azzal a lemezzel turnéznak és minden koncertjükön többségben vannak az új dalok. Ezt valahogy szerintem így kell csinálni ahhoz hogy ne legyen unalmas a műsor se a rajongóknak, sem a zenészeknek.)
Idézet
 
 
+1 #5 Nyiri 2016-03-14 16:51
Tényleg nem akarom őket bántani, belenéztem mindegyik felvételbe, sztem rettenet fáradt az egész produkció :( Nagyon kedvelem a Priestet és tuti nem leszek ennyire fitt nagypapa mint ők, de ez inkább illúzióromboló, mint jó :(
Idézet
 
 
+1 #4 RobertThorn 2016-03-14 16:06
Ez a közönségénekelt etősdi egyszer-kétszer nem rossz, na de konstans..

Ezzel az energiával Scott Travis is csinálhatná ugyanezt: Belekiabál egy mikrofonba, 'Figyeljetek, most ti jöttök!', beszámol látványosan négyet a lábcinen, majd a gitár beszállásáig NEM játszik semmit, hanem karmesterkedik és hallgatja hogy hogyan szájdobol egy stadionnyi közönség - és akkor ez lenne mondjuk a Painkiller kezdése koncerten évek óta. :P
Idézet
 
 
+1 #3 Laci88 2016-03-14 13:38
Ezeknek a daloknak a refrénjeit már évek óta a közösséggel énekelteti.
Idézet
 
 
+1 #2 Kpkg 2016-03-14 12:13
De a Breaking the law refrénjét is hanyagolja az öreg, pedig ott nem mondanám, hogy szédítő hangmagasságokk al kéne megküzdenie.
Sosem szerettem az ilyet... várom a dal tetőpontját, erre hirtelen olyan érzés, mintha a fékre tapostak volna, és csak Sanyikát hallom a fülem mögül félrészegen ordítani, hogy "bréékingdöló-bréékingdölóóó". Nem az az extázis, amit várok egy koncerten.
Idézet
 
 
+2 #1 RobertThorn 2016-03-14 08:01
Izé...
Ezen a videón pontosan nullaszor hangzott el a dal refrénje Rob torkából. Eh. Ez a teljesítmény az általános nála az utóbbi időben?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.