Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön a kettes Asphalt Horsemen: „Tökös, hamisítatlan rockmuzsika enyhe southern ízzel”

asphalthorsemen_cOktóber végén jelenik meg a GrundRecordsnál az Asphalt Horsemen régóta várt második lemeze. A Brotherhood című albumra tizenkét friss dal kerül fel a southern rockban utazó csapattól, lemezbemutatójuk pedig a Dürerben lesz november 4-én.

„Jelenleg a keverés és a maszterizálás utolsó fázisai zajlanak Hidasi Barnabás műhelyében”, mondja a második Asphalt Horsemen-albumról Lőrincz Károly énekes. „Nem utaztunk véletlenre, hisz Barna nem egy hazai és külföldi produkcióban volt jelen: Tankcsapda, Magma Rise, Turbo, Depresszió… Stílust tekintve haladunk az első lemez kitaposott ösvényén: tökös, igazi hamisítatlan rockmuzsika, enyhe southern ízzel, azaz asphaltosan szól a cucc! A munkálatok még tavasszal kezdődtek a törökbálinti SuperSize stúdióban. Itt a dob- és basszusfelvételek zajlottak egy régi veterán, Lakatos Gábor vezényletével, majd Hatvanban folytattuk a gitár- és énekfelvételekkel Szolnoki Bertold stúdiójában. Ebben a fázisban nagyon sok segítséget kaptunk Szőke Gábortól a The Joystixből, aki keményen részt vett a stúdió melóban, és több dalszöveg is az ő nevéhez fűződik, sőt, még a lemezen is játszik! És amíg mi pöcsöltünk egy csomó időt az anyaggal, ők felvettek egy komplett lemezt, és meg is jelentették… Na, ez a különbség a punk rock és a southern rock között: az idősík!”

A lemezre – sorrend nélkül – a Down In The Dirt, a Thank You, a Seize The Day, a The Sacrifice, az Old Town, a Wicked Woman, a Lies, a Mill Of Grief, a Brotherhood, a Doctor Tease, a December és a Connected című dalok kerülnek fel. A vokálokban Pocsai Kriszta és Varga Lilla segítette ki a bandát, egy régi gödöllői cimborájuk, Végh Miklós pedig szájharmonikázott néhány dalban.

A Brotherhood lemezbemutatója november 4-én lesz a Dürerben, további részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.