Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Joe Perry: „Talán jövőre összejön az Aerosmith, és készít egy új albumot”

0723joeOktóber 7-én jelenik meg Joe Perry régóta várt önéletrajzi könyve, a Rocks: My Life In And Out Of Aerosmith. A gitáros ezt követően egy ideig ennek promotálására koncentrál majd, de utána nekifekszik következő szólólemezének – és az előzetes híresztelésekkel ellentétben az sem teljesen kizárt, hogy az Aerosmith tagjaival is készít még egy albumot.

„Amilyen gyorsan csak lehet, olyan gyorsan el akarok kezdeni dolgozni a következő önálló lemezemen”, mondta Perry az ArtistDirectnek. „Most ez az elsődleges cél. Eleve egy csomó, a korábbiaktól eltérő módszerben gondolkodunk a könyvem promotálása terén is: négy dalt például ingyen kap majd, aki megveszi a könyvet, és ez a négy nóta eléggé jól be is mutatja majd a szólómunkásságomat. Szerencsére a lemezkiadó is áment mondott a dologra… Ha pedig a könyv népszerűsítése lefutott, már itt mocorog a következő album a bőröm alatt. Alig várom, hogy végre ismét a dalokkal foglalkozhassak!”

Perry legutóbb 2009-ben jelentetett meg saját lemezt Have Guitar, Will Travel címmel. Az interjúban ugyanakkor természetesen az is szóba került, hogy lehet-e valaha folytatása az Aerosmith legutóbbi anyagának, a nem túl sikeres Music From Another Dimension!-nek. „Ez az egész dolog őrületes, és nem hiszem, hogy az a lemez megkapta azt a figyelmet, amit megérdemelt volna. Valóságos hurrikán csapott le azon a héten, amikor megjelent… A kiadó igazgatója három héttel korábban lépett le a cégtől, emellett pedig lett volna egy betétdalunk az akkori G.I. Joe filmhez is, viszont az utolsó pillanatban elhalasztották a bemutatót, hogy 3D-s utómunkálatokat végezzenek. Mi erről konkrétan akkor szereztünk tudomást, amikor már a kocsiban ültünk, és úton voltunk az American Idolba, hogy eljátsszuk a dalt… Ránk csörögtek, hogy lefújták az egész kampányt. Mi meg: oké, de hát most ezt a dalt fogjuk nyomni… Szóval ez is közrejátszott. De eleve a média is úgy működik ma már, hogy mindig valami újat kell mutatni. Holnap már teljesen más szerepel majd a címlapokon… Szerintem van pár nagyon jó nóta azon a lemezen. Hosszú idők óta az egyik legjobb albumunk volt. Én úgy gondolom, ragaszkodnunk kell az elveinkhez, és folytatni kell a lemezkészítést, amiket aztán a saját módszereinkkel reklámozunk. Most, hogy nincs kiadónk, talán ki is tudjuk majd találni, miben is álljanak ezek a módszerek. De tényleg nem tudom, mi jön most. Az biztos, hogy Steven is akar készíteni egy szólólemezt. Talán jövőre összejön az Aerosmith, és készít egy új albumot. Meglátjuk…”

Mi a magunk részéről akár súlyos összegekben is mernénk fogadni arra, hogy 2015-ben nem lesz új Aerosmith-album, de ne legyen igazunk…

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Tuonela 2014-07-25 14:30
Jobban örülnék, ha ezeket a szólóalbumokat egyáltalán nem erőltetnék inkább. Perry egytől egyig középszerű szólóalbumaiban nyoma sincs annak a mágiának, ami azért még az Aerosmith leggyengébb pillanataiban is megvan, ahogy az az öt fazon együtt zenél.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.