Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

James LoMenzo basszusgitározik a Megadeth aktuális turnéján

Egyelőre James LoMenzo tér vissza a Megadeth turnéfrontjára a közeljövő koncertjein David Ellefson helyére. A basszer néhány évet már lehúzott a zenekarban Junior 2010-es visszatérése előtt.

0812jlo

Hamarosan The Metal Tour Of The Year címmel indul közös észak-amerikai turnéra a Megadeth és a Lamb Of God, előzenekarként a Triviummal és a Hatebreeddel. Az online maszturbálós videójának nyilvánosságra kerülésével állását elvesztő David Ellefson helyett ismét James LoMenzo basszusgitározik majd a Megadeth soraiban, aki annak idején a White Lionban vált ismertté, de később játszott többek között a Pride & Gloryban és a Black Label Societyben is. Emellett magában a Megadethben is zenélt 2006 és 2010 között.

Egyelőre nem tudni, ki játszotta újra Ellefson sávjait a következő lemezre, az ősszel várható The Sick, The Dead And The Dyingra, a pletykák Steve DiGiorgiót, illetve az Angrából ismert Felipe Andreolit valószínűsítik. LoMenzo neve e tekintetben egyelőre nem merült fel.

 

Hozzászólások 

 
#3 rockart 2021-08-13 09:56
Idézet - Eugen:
Most legalább van előnye a banda átjáróház jellegének, egy ismert arc tér vissza.

Igen, meg az, hogy nem kell sok új dalt betanulnia egy turnéra. :D Logikus húzás volt Mustaine-től. Sőt, igazából Lomenzo-val lehet nem is volt semmi problémája, csupán azért kellett mennie 2010-ben, és jönnie Ellefson-nak, hogy anyagilag a RIP 20. évfordulós turnéját a lehető legnagyobb sikerrel tudják lehozni.
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2021-08-11 21:10
Gondolom Dave a személyes ismeretség ellenére is alaposan kikérdezte, nehogy valami később esetleg belerondítson a bizniszbe. Az album az eddig hallott kevéske részlet alapján jónak ígérkezik. Dave Cameo-n való megjelenése (aki tudja, tudja) mindenesetre érdekes - remélem kellően elegáns voltam.
Idézet
 
 
#1 Eugen 2021-08-11 20:21
Most legalább van előnye a banda átjáróház jellegének, egy ismert arc tér vissza.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.