Shock!

május 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Itt egy új Danny Worsnop-dal, teltházas a budapesti Asking Alexandria

1025dannyFebruár 17-én, The Long Road Home címmel jelenik meg az Earache-nél Danny Worsnop első szólóalbuma, amelyről most meghallgatható az Anyone But Me című dal. Az Asking Alexandria soraiba visszatért énekes tavasszal Budapesten is fellép régi-új zenekarával.

Február derekán jön ki Danny Worsnop első hagyományos szólólemeze, amely az eredetileg tervezett The Prozac Sessions cím helyett The Long Road Home-ként jön ki, és már az is elég árulkodó, hogy az Asking Alexandria volt énekese a country fővárosában, Nashville-ben molyolt a dalokon. „Leginkább bluesos az anyag, de úgy kezdtem bele, hogy countrysnak szántam", mondta még tavaly Danny az Alternative Pressnek. „Mindig is imádtam a countryt, Angliában is vidéki srácként nőttem fel egy kétszáz lakosú kis faluban, és ez az életstílus világszerte kéz a kézben jár ezzel a fajta zenével. De amikor azelőtt dalokat írtam, ez valahogy sosem villant be. Aztán később, ahogy az életemen is változtattam, számos új dologba kaptam bele, és most valahogy megfelelőnek tűnt az időzítés. Volt némi szabadidőm, jammelgettem a gitáron, akadt néhány ötletem, és azt mondtam: bassza meg, akkor most csapjunk bele!"

Danny olyan profi dalszerzőkkel fejezte be a lemezt, mint a Carrie Underwood mellől ismert Hillary Lindsey vagy John Paul White, a producer pedig Jim Kaufman volt. A dallista az alábbi:

dannyworsnopp_c01. Prozac
02. Mexico
03. I Feel Like Shit
04. Anyone But Me
05. High
06. I Got Bones
07. Quite A While
08. Don't Overdrink It
09. I'll Hold On
10. Midnight Woman
11. Same Old Ending
12. The Man

Danny nemrég visszatért az Asking Alexandriába, és természetesen a tavaszi európai turnén is ő áll majd a fronton, és ez a kör Magyarországot is eléri. A koncert március 13-án lesz a Dürerben, és a héten az utolsó belépő is elfogyott rá. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.