Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Costin Chioreanuval forgatott videót az At The Gates

1004atgJúliusban végre Budapesten is fellépett a svéd At The Gates, a ’90-es évek egyik legfontosabb underground metalbandája, akik tavaly jelentették meg visszatérő albumukat At War With Reality címmel. Nem kizárt, hogy ennek a jövőben folytatása is lehet, Tompáék most azonban még a legutóbbi anyaghoz forgattak le egy videót.

A tavaly ősszel bemutatott Heroes And Tombshoz hasonlóan ezúttal is Costin Chioreanu, a neves román borítótervező és képzőművész rendezte az At The Gates új videóját, amely a The Book Of Sand (Abomination) dalhoz készült, és alább megtekinthető. A klipben látható koncertbevágások a romániai Rockstadt Extreme fesztivál készültek augusztus 15-én.

Az At The Gates egész év végéig turnézik, közép- és dél-amerikai, ausztrál és európai dátumok egyaránt várnak rájuk, sőt, jövő tavaszra már dél-afrikai bulikat is lekötöttek. Ugyanakkor nem kizárt, hogy hamarosan nekiállnak elkészíteni még egy új anyagot. „Most egyelőre csak koncertezünk, mert a lemez elkészítése igen sokáig tartott”, mondta a GetYourRockOutnak pár hete Tomas „Tompa” Lindberg énekes. „Rengeteg kemény munkát fektettünk bele, de roppant elégedettek vagyunk a fogadtatásával, meg persze azzal is, hogy most élőben is nyomhatjuk ezeket a nótákat. Nem akarunk karrierkérdésként tekinteni erre az egészre, egyszerűen csak ki szeretnénk élvezni a helyzetünket. És amit most csinálunk, azt bizony nagyon élvezzük, így a koncertezés van soron. Amikor majd úgy érezzük, hogy elég volt a lemez turnéztatásából, le fogunk ülni, és megvizsgáljuk, rejlenek-e bennünk további dalok. Nincs ebben semmi dráma, és persze beleposhadni sem szeretnénk ebbe az egészbe. Szóval ha úgy érezzük, eleget koncerteztünk a lemezzel, majd akkor kezdünk el gondolkodni a következőn.”

Costin Chioreanuval készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.