Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Illusztris vendégek a Mastodon új lemezén

0310mastodonSzokás szerint vendégek is felbukkannak majd a Mastodon nyárra várható új albumán. A megszokott Scott Kelly ismét szerepet kapott egy dalban, de másokat is rebesgetnek a pletykák.

Ahogy a 2004-es Leviathan óta minden egyes Mastodon lemezen, az újon is vendégénekel Scott Kelly, a Neurosis frontembere – jelentette be a Mastodon legénysége. Kelly egy egyelőre meg nem nevezett dalban kapott szerepet, de nem ő lesz az egyetlen külsős arc, akit Troy Sandersék meghívtak egy kis zajongásra: a The Mars Volta egykori billentyűse, Ikey Owens szintén színesíti majd az összképet, és ha lehet hinni a pletykáknak, a Valient Thorr frontembere, Valient Himself is erősíti majd a végeredményt.

A Nick Raskulinecz producerrel dolgozó banda eddig tizenöt dalt rögzített, köztük olyanokat, mint a Tread Lightly, a Buzzard's Guts, a Scent Of Bitter Almonds vagy az Aunt Lisa, amely utóbbi az egész lemez legőrültebb számának ígérkezik. Ezek mindegyike valószínűleg nem kerül fel a lemezre, elképzelhető, hogy a nyugodtabb, merengősebb témák egy téli EP-n látnak majd napvilágot.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.