Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén már nem tervez további aktivitást a Deftones

Sokat kell még várnia annak, aki máris új lemezt szeretne hallani a Deftonestól. Chino Moreno énekes egy interjúban elárulta: a csapat csak 2015 februárjában kezd el dolgozni a legutóbbi Koi No Yokan folytatásán.

„Most fejeztük be a turnét, szóval az év hátralévő részében pihenő következik”, mondta Chino a Rolling Stone-nak. „Valamikor jövő év elején kezdünk majd el új zenéket írni. Én épp most költöztem Oregonba, Stephen Los Angelesben él, Abe és Frank Sacramentóban, Sergio pedig Európában, de együtt dolgozunk majd. Az utolsó pár album úgy készült, hogy bezárkóztunk egy kicsi szobába, és játszani kezdtünk. Ez sokkal jobban működik annál, mint amikor írok egy dalt, és odaadom a többieknek, hogy hé, srácok, tanuljátok meg ezt…”

A zenekar tagjai természetesen ma is minden nap gondolnak Chi Cheng basszerre, aki öt év kóma után tavaly hunyt el. „Chire régen is nap mint nap gondoltunk és beszéltünk, és ez nem olyasmi, ami csak úgy elmúlik. Nagyon kemény volt, amikor elment… Öt évet töltött olyan állapotban, hogy nem tudott beszélni. Létezett, de mégsem létezett. Itt volt, de mégsem. Nem akarok átmenni nagyon természetfelettibe, de úgy érzem, a halála óta jobban itt van velünk, mint az előtte eltelt öt évben, amikor megrekedt valamiféle köztes térben. Kicsit megkönnyebbülés ez az egész, mert tudom, hogy így már nem szenved. Egyetlen nap sem múlik el anélkül, hogy ne gondolnék rá…”

Chino †††, azaz Crosses nevű projektjének első nagylemeze a héten jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
#1 frincs 2014-02-12 23:01
Én bánnám, ha még sokáig, vagy örökre a fiókban maradna az Eros lemez. Egyébként jó pihenést srácok!

Ez a Crosses dolog nem az én világom (vagy inkább csak nem elég jó), de a tavalyi Palms lemezt nagyon megszerettem, sokkal-sokkal jobb, mint amilyennek elsőre tűnt. Ajánlom azok figyelmébe, akik esetleg elsiklottak volna fölötte!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.