Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén már csak egy fellépés vár a Faith No More-ra, itt a Sunny Side Up klipje

Sunny Side Up címmel leforgatta új videóját a Faith No More. A zenekar sikeres visszatérést produkált a májusban kiadott, már a forgalmazás első két hónapjában több mint 200 ezer példányban elkelt Sol Invictus lemezzel, és hamarosan rövidebb pihenőre vonulnak.

0521fnm

Már májusban is nyilvánvalónak tűnt, hogy a Faith No More sikerrel tért vissza a lemezkészítési frontra: a Sol Invictus lemez 31 ezer példányban kelt el megjelenésének hetében az Egyesült Államokban, amellyel a Billboard Top 200-as listájának tizennegyedik helyén kezdett. Ez talán nem tűnik olyan fényesnek tizennyolc év lemeznélküliség után, de senkit se tévesszen meg Mike Pattonék kiemelkedő európai népszerűsége, hiszen a banda a tengerentúlon igazából inkább egylemezes sikercsapatnak számított, hazájukban a The Real Thing elképesztő eredményei után gyakorlatilag azonnal leszállóágba kerültek. A mostani helyezés tehát ezzel együtt is sokkal jobb volt, mint utolsó két albumuk amerikai eredménye, pedig a King For A Day... Fool For A Lifetime és az Album Of The Year még abban a korszakban jött ki, amikor az emberek tényleg vásároltak lemezeket: előbbi a harmincegyedik, utóbbi a negyvenegyedik helyre volt jó a maga idejében a Billboardon. A világ többi táján pedig tarolt a Sol Invictus: Ausztráliában a második, Németországban a negyedik, Nagy-Britanniában és Svájcban a hatodik, Hollandiában pedig a hetedik helyen indítottak vele. Az album a hivatalos adatok szerint mindössze két hónap alatt átlépte világviszonylatban a 200 ezres eladási példányszámot, ami mai mércével kifejezetten magasnak számít.

A zenekar idén még egy koncertet ad, amely október 25-én, tehát most vasárnap lesz a kaliforniai Sacramentóban, a Monster Energy Aftershock fesztiválon. Egyelőre nem tudni, jövőre mivel készülnek majd, de addig is bárki megnézheti a frissen leforgatott Sunny Side Up videóját. A csapat júniusi bécsi fellépéséről itt olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Náci Bácsi 2015-10-21 13:46
Ez bizzony hatalmas nyulás:
https://www.youtube.com/watch?v=Adgx9wt63NY
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.