Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

I-dalhoz forgatott élő klipet az Abbath

0629abbathÉrezhetően elég komoly felvezetést csap új zenekarának Abbath Doom Occulta. Az Abbath formáció jövő év elejére várható első lemezét egy kislemez előzi meg decemberben, most pedig közzétettek egy videót is a frontember egykori I projektjének egyik dalával.

Count The Dead címmel ad ki december 11-én bakelit kislemezt az Abbath zenekar, amelyet a jogi viták miatt szétrobbant Immortal volt frontembere, Olve „Abbath Doom Occulta” Eikemo alapított Tom Cato Visnes, művésznevén King Ov Hell (Gorgoroth, Ov Hell, God Seed) basszusgitáros és Baard Kolstad (God Seed, Borknagar) dobos társaságában. A single-ön a címadó dal mellett a Judas Priest klasszikus Riding On The Windjének feldolgozása kap majd helyet. A banda eközben már nagyban dolgozik bemutatkozó lemezén is, amely 2016 elején jelenik meg a francia Season Of Mistnél, és nemrég elkészült az első klipjük is az eddigi élő fellépéseken már kivétel nélkül játszott Fenrir Hunts dalra, ezt mi is bemutattuk néhány nappal ezelőtt. A csapat ugyanakkor tovább üti a vasat: most ahhoz a Warriors című dalhoz forgattak élő videót, amely Abbath saját projektje, az I 2006-os Between Two Worlds lemezén szerepelt.

Az Immortal egyébként Abbath nélkül is megy tovább, bár azt, hogy miként, a szíve mélyén talán még Demonaz és Horgh sem tudja…

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Codename333 2015-10-05 14:03
egyébként eléggé bíztatónak és korrektnek ígérkezik :O
Idézet
 
 
+2 #2 adamskij 2015-10-05 10:02
nem hülye kérdés.
nekem még alakítgatás (editálás) nélküli stúdiófelvételn ek tűnik. biztos foglalkoztak már a gitár/bass/dob beállításokkal, de a felvételek után nem nyúltak még bele a sávokba.
viszont Abbath teljesítményét ismerve kizárt, hogy egyszerre gitározzon és álljon mikrofon mögé felvételkor (meg eleve 3-4 gitársáv van a szólón kívül).
Idézet
 
 
+2 #1 Kpkg 2015-10-05 07:10
Már el is felejtettem, milyen jó ez a szám, régen hallgattam. Felkeltette az érdeklődésemet most ez a két dal, ütni fog az anyag, úgy érzem.

Amúgy (ez most hülye kérdés), de ugye ez valójában nem élő felvétel, mármint ami a zenét illeti? Szóval gondolom stúdiófelvétel van alákeverve, mert másképp elég komoly lenne, a hangzást és az előadást tekintve is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.