Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Honeyflow: hallgasd meg az új Amorphis japán bónuszdalát!

Május 18-án, Queen Of Time címmel jelent meg az Amorphis új nagylemeze. A finnek most a Decibel magazin mellékleteként közzétették az album japán bónuszdalát.

0222amorphis

Ismét Jens Bogren producerrel dolgozott új albumán az Amorphis, amely múlt pénteken jött ki a Nuclear Blast gondozásában. A Queen Of Time három évvel követte a legutóbbi Under The Red Cloudot. „Igazi meglepetés lett mindnyájunk számára ez a lemez", mondja Esa Holopainen gitáros. „A próbák és a pre-produkciós fázis idején fogalmunk sem volt róla, hogy Jensnek ilyen átfogó képe van a lemezről. A végeredmény az Under The Red Cloud nagyon is természetes folytatása, csak szteroidokon. A dalok agresszívebbek, de több a dinamika, a harmónia, és nagyobb hangsúlyt kapnak a nagyzenekari elemek is. A végeredmény pedig olyan Amorphis, amilyet még sosem hallottatok előtte!"

A csapat a Decibel magazin Flexidisc mellékleteinek sorában tette közzé a Honeyflow című szerzeményt, amelyet a lemez dalaival együtt írtak, ám csak japán bónuszként került hivatalosan forgalomba.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.