Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: megvált Scott Weilandtől a Stone Temple Pilots

Amit már mi is valószínűsítettünk, vagyis hogy problémák merülhettek fel a Stone Temple Pilotsban, most bizonyossággá vált: a zenekar ismét megvált Scott Weiland énekestől. További kommentárt egyelőre nem fűztek a döntéshez, az azonban biztos, hogy Weiland hamarosan a banda első két albumának dalaival turnézik az Egyesült Államokban.

A mai nappal hivatalosan is megvált Scott Weiland énekestől a Stone Temple Pilots, a banda azonban nem akarta további információkkal kiegészíteni a döntés hírét. A zenekar a ’90-es évek elején bukkant fel a színtéren, és noha már bemutatkozó albumukkal, az 1992-es Core-ral is azonnal hatalmas sikert arattak, a kezdetektől fogva tudni lehetett, hogy a frontember állandó drogproblémái és ezzel együtt járó nehéz, kezelhetetlen természete kínkeservessé teszi a közös munkát. Scott és a többiek útjai 1997-ben már elváltak egyszer, akkor a hangszeresek Talk Show néven zenéltek tovább Dave Coutts énekessel. A 2000-es évek első felében ismét szünet következett, Weiland ekkor a Velvet Revolver élén találta magát három egykori Guns N’ Roses muzsikussal, ám – javarészt az ő összeférhetetlensége miatt – ez a kollaboráció sem bizonyult tartósnak.

A Stone Temple Pilots 2008-ban ismét összejött, ám a munka mindössze egy albumot és pár turnét eredményezett, a sztorinak a jelek szerint ismét vége van.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 bogar 2013-02-28 04:15
Szerintem egy rettenetesen túlértékelt fickó, aki maga sem tudja eldönteni, hogy Eddie Vedder, vagy David Bowie szeretne inkább lenni.
Idézet
 
 
+4 #1 cs9 2013-02-27 17:44
ez a Scott Weiland sztem egy jó torku énekes de kibaszott egy fazon lehet ha mindenhonnan kibasszák :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.