Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Temple Pilots dalokkal haknizik Amerikában Scott Weiland

A Stone Temple Pilots helyett saját szólózenekarával játszik majd Stone Temple Pilots nosztalgiaműsort Scott Weiland az Egyesült Államokban. Az énekes és a The Wildabouts kizárólag az 1992-es Core és az 1994-es Purple albumok anyagából válogat majd, vagyis a zenekar legsikeresebb dalai kerülnek elő a fellépéseken.

„Az eredeti ötlet az volt, hogy a Stone Temple Pilotsszal csináljunk egy turnét a Core album húszéves évfordulója tiszteletére, ahol az egész lemezt eljátsszuk", magyarázza a hátteret Weiland. „A többiek nem akarták ezt, pedig a dolog iránt hatalmas közérdeklődés mutatkozott. Ezzel együtt a menedzsment hozta fel nekem megint az ötletet, én pedig beszéltem a srácokkal a szólócsapatomban, a The Wildaboutsban, akik totálisan rákattantak a lehetőségre. Akárcsak a promoterek. Szóval minden klappolt."

Weiland szólócsapatában Doug Grean gitáros/multihangszeres, Tommy Black basszer, Dan Thompson dobos és Jeremy Brown gitáros játszik. A The Wildabouts hamarosan egy önálló stúdiólemezt is kiad saját dalokkal: utóbbit Scott határozottan rock'n'rollosnak ígéri. Azokról a pletykákról egyelőre nem tudni bővebbet, amelyek szerint az énekes ismét összerúgta a port a Stone Temple Pilots tagjaival...

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Venomádi 2013-02-26 16:17
Weiland tipikusan az a figura, aki tenyérbemászó viszont el is kell ismerni. Frontemberhez méltó kiállása van, gerince nem túl sok, de szerethető. De egy ilyen emberről nehéz elhinni, hogy pénzért száll be egy bandába, majd később az előző bandájának számaival villogjon élőben. Karakteres ahhoz hogy ez hihető legyen. Ám a Kiss óta tudja a világ, hogy buzi nagy bőrt is lehet húzni a tehetséggel paralel.
Idézet
 
 
+1 #2 Metal 2013-02-26 15:43
bűzlik itt valami a háttérben...
Idézet
 
 
+4 #1 BSND 2013-02-26 13:06
Számomra ez az egyik legantipatikusa bb figura jelenleg a rock szcénában.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.