Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hiszem, hogy még legalább két közös album van bennünk”

0516cfEltökélt egy – sőt, kettő – új album elkészítése ügyében az utóbbi évek egyik legsikeresebb hard rock szupergroupja, a Chickenfoot, a probléma mindössze annyi, hogy fogalmuk sincs, mikor nyílik majd alkalmuk megírni és rögzíteni ezeket. Joe Satriani szerint azért mindenesetre rajta vannak az ügyön…

„Az egyik este kajáltunk egy jót Chaddel és Sammyvel, és rá kellett jönnünk, hogy a következő kilenc hónap során elég nehezen tudnánk időt szakítani arra, hogy felvegyünk egy új lemezt”, mondta Satriani a Guitar Worldnek. „De mindenképpen elkötelezettek vagyunk az ügy iránt, szóval meg szeretnénk oldani. Hiszem, hogy még legalább két közös album van bennünk, de elég trükkös lesz megtalálni a megfelelő időt és helyszínt, ahol mind összejöhetünk öt napra… Most éppen ezen dolgozunk.”

A Chickenfoot tagsága egyébként szerepelni fog Sammy Hagar ősszel megjelenő új szólólemezén, a Sammy Hagar & Friends című albumon is. Joe Satriani éppen aktuális albumát, az Unstoppable Momentumot turnéztatja, a Red Hot Chili Peppers pedig több kiemelt bulit is ad a közeljövőben Észak- és Dél-Amerikában. Chad Smith egyébként is a banda leginkább helyettesíthető elemének tűnik, hiszen őt a két évvel ezelőtti III lemez turnéin is Kenny Aronoff helyettesítette.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.