Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hangszeres szinten ismét együtt a Journey legnépszerűbb felállása

1126ssVisszatért a Journey soraiba a legklasszikusabb felállás dobosa, Steve Smith. Elődje, Deen Castronovo a nyáron kényszerült távozni a csapatból zavaros büntetőügyei és drogproblémái miatt, az azóta adott koncerteken Omar Hakimmal álltak ki a színpadra.

1998 óta először áll majd ismét színpadon jövő tavasszal a Journeyvel Steve Smith, a legnépszerűbb felállás dobosa. A kopasz fejével fazonra is igen jellegzetes ütős az 1979-es Evolution munkálatai előtt csatlakozott minden idők legsikeresebb amerikai AOR-csapatához, és végig velük is tartott a fénykorban, az ő játéka hallható az olyan multiplatina albumokon, mint az 1980-as Departure, az 1981-es Escape és az 1983-as Frontiers. Smith ezután részt vett a banda újjáalakításában is a '90-es évek derekán, de az 1996-os Trial By Fire munkálatai után megint távozott a bandából. Emellett az évtizedek során olyanokkal játszott session-muzsikusként, mint Frank Gambale, Jean-Luc Ponty, Mariah Carey, Bryan Adams, Richie Kotzen, Scott Henderson, Tony MacAlpine vagy Buddy Rich.

Smith csatlakozása bizonyosan felerősíti majd a Steve Perry énekes visszatérését követelő hangokat is, hiszen a Journey felállása jelenleg az Arnel Pineda birtokolta frontemberi pozíciót leszámítva most már teljesen megegyezik az említett '80-as évek eleji sikerkorszak tagságával Neal Schon gitáros, Ross Valory basszer és Jonathan Cain billentyűs révén. A csapatot először egy Doobie Brothersszel közös amerikai turnén lehet majd látni ismét Smithszel a dobok mögött.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Simple 2015-11-25 13:34
"1998 óta először áll majd ismét színpadon jövő tavasszal a Journeyvel Steve Smith..."
Szinte biztos vagyok benne, hogy ülni fog:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.