Shock!

április 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha az ügyészség nem lép közbe, talán már halott lennék”

1103deenMetamfetamin-használatával magyarázza az általa elkövetett erőszakos bűncselekményt Deen Castronovo, akit pár héttel ezelőtt négy év próbaidőre ítéltek barátnője bántalmazásáért és egyéb, ezzel összefüggő kihágásokért. Az 51 éves dobos szerint valószínűleg a legutolsó pillanatban állították le.

Castronovo közleményében drogfogyasztásával magyarázza viselkedését, és hangsúlyozza: alapesetben egyébként szerető apa, akivel könnyű kijönni. A történtek után már teljesített egy hetvenöt napos orvosi programot a Betty Ford központ oregoni műintézményében, és saját bevallása szerint itt döbbent rá, mennyire súlyos állapotba került. Mint állítja, azóta végig színjózan volt, és hangsúlyozza: mindenkitől bocsánatot kért, beleértve ebbe volt menyasszonyát, az eset sértettjét is. „Ha nem hívja a rendőrséget, és az ügyészség nem lép közbe, talán már halott lennék”, írja a dobos.

Castronovónak innentől fogva eltökélt szándéka segíteni más függőkön is, zenei jövőjét azonban nem érinti a közleményben, így egyelőre még mindig nem tudni, visszatérhet-e majd a Journey soraiba. Az ítélet szerint a dobos annak hatálya alatt nem hagyhatja el Oregon államot, és ugyan hagytak neki egy kiskaput, miszerint munkavégzéssel összefüggő okokból máshová is mehet, kétséges, hogy ezt így, ebben a formában vállalja-e majd a zenekar, akik június óta Omar Hakimmal koncerteznek.

Ozzy Osbourne idén húszéves Ozzmosis albumáról, amelyen Deen dobolt, itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.