Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az új Clutch lemez címadó dalát!

Március 19-én jelenik meg a marylandi Clutch új nagylemeze, az Earth Rocker, amelyről máris meghallgatható a címadó dal. Az album produceri feladatait a Lamb Of God, a Four Year Strong vagy a Fall Out Boy lemezeiről már ismert Machine látta el.

Stúdióverzióban és élő változatban is meghallgatható az Earth Maker című új Clutch anyag címadó tétele. Tim Sult gitáros szerint a banda eddigi leggyorsabb és legsúlyosabb albumát készítette el, de az Earth Rocker Neil Fallon énekes eddigi közlései alapján is sok közös vonást mutat majd a zenekar legelismertebb lemezével, a 2004-es Blast Tyranttel, csak gyorsabbak és velősebbek a dalok. A 2009-es Strange Cousins From The West utódja a banda saját kiadójánál, a Weathermaker Musicnál jelenik meg, és Fallonék masszív világ körüli turnét ígérnek a megjelenés utánra.

A zenekar nemrég kiadott egy Pigtown Blues című új single-t is, amely picture discen és digitális formátumban kapható, B oldalán pedig a Motherless Child dal akusztikus változata szerepel. Neil Fallon énekes underground all-star projektje, a The Company Band szintén a közelmúltban hozta ki új EP-jét Pros And Cons címmel.

Clutch - "Earth Rocker" by brooklynvegan

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 99 2013-01-10 11:34
YEEEEEES!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!! MÁR ALIG VÁRTAM XD LESZNEK IDÉN NAGY ZENÉK :D Clutch,AIC, remélem Slayer és Motörhead is :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.