Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gótikus feldolgozásalbumon dolgozik Warrel Dane

0925warrelUgyan még az új Sanctuary-album sem jelent meg, Warrel Dane énekes máris a következő lépést tervezi. A frontember ezúttal nem zenekari munkában gondolkodik, hanem egy új szólóanyagban, amely ráadásul speciális lesz.

„Igen, igen, igen, lesz új szólólemez”, mondta a The Metal Priestnek Warrel. „Dolgozom rajta. Feldolgozásalbum lesz, valami olyasmi, mint az American Songs Johnny Cashtől, és elsősorban a ’90-es években, amolyan gót metal-dolgokban gondolkodom. Az első választásaim a Depeche Mode Barrel Of A Gunja és az XTC Dear Godja voltak. Amikor feldolgozásdalokat választok, elsősorban a szövegeket figyelem, hiszen én is szövegíró vagyok. És nagyon jó lesz az anyag, ebben biztos vagyok. Ez lesz a következő dolog, amivel foglalkozom majd, de most a Sanctuaryre koncentrálok, abszolút mértékben ez áll a középpontban.”

Dane eddig egy önálló albumot jelentetett meg, a 2008-as Praises To The War Machine-t, amelyen egyébként szintén szerepelt egy feldolgozás, egészen pontosan a Sisters Of Mercy Lucretia (My Reflection)-je. A Sanctuary új albuma, a The Year The Sun Died október elején érkezik.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Ambivalent 2014-09-05 09:26
Bár annyira nagyon nem vagyok oda a feldolgozásokér t, persze ettől a fülügyre vételezés garantált lesz, mert hát na. És azért arra is kíváncsi leszek, hogy Vörös Attilának lesz-e majd (teljes jogú) köze az anyaghoz? Mert hát korábban volt szó ilyesmiről.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.