Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gitárost cserélt a Salvus

0324szdAhogy 2011-ben, az Önharckép idején, úgy sajnos a mostani lemezmegjelenést sem úszta meg tagcsere nélkül a Salvus. A zenekarban Szabó Dániel került Varga Krisztián helyére.

„Varga Krisztián saját döntése folyamán, teljesen baráti viszonyok között, kilépett a csapatból", áll a Salvus nyilatkozatában. „Kriszu számos csapatban zenél még aktívan, és az utóbbi időben túlságosan is megszaporodtak a teendői ezen a téren, számos szervezési gond és koncertdátum-ütközés kezdte már felütni a fejét, ugyanakkor zeneileg sem érezte teljesen magáénak a Salvus világát, ezért döntött a kilépés mellet. Mi mindenképp hálásak vagyunk neki a velünk töltött közel hat évért, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben. Rendkívüli szerencse, hogy szinte zökkenőmentesen meg is lett az új gitáros, mégpedig mindannyiunk nagyon régi cimborája, Szabó Dániel (a képen) személyében. Dani vérbeli underground figura, számos zenekarban, projektben megfordult már, de például a Keeper Of Dreams vagy az Archaic soraiból mindenkinek ismerős lehet, aki rajong a súlyosabb, extrémebb zenékért."

Az új felállás bemutatkozó koncertje a Barba Negrában lesz április 17-én, a Moby Dick és a Nevergreen közös nagykoncertjén, ahol a Sunset zenekarral karöltve alapozzák majd a hangulatot a Lélektartó dalaival. További információk itt.

A zenekarral készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 P 2015-03-25 11:42
Jó választás!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.