Shock!

július 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Get Your Right On!: különleges Suicidal-felvétel Travis Barkerrel

Március 9-én, Get Your Fight On! címmel új EP-t jelentetett meg a Suicidal Tendencies, amelyet nyáron egy teljes hosszúságú új nagylemez is követ. A zenekar most egy újabb speciális számot mutatott be a minialbumhoz kapcsolódóan.

0930sui

Tavaly jelent meg a Suicidal Tendencies legutóbbi lemeze, a World Gone Mad, amelyről előzetesen Mike Muir azt pedzegette, hogy akár az utolsó is lehet a sorban. A dolog ugyanakkor nem így alakult, és a csapat egy Get Your Fight On! című EP-vel indította 2018-at, amelyet régi producerükkel, Paul Northfielddel rögzítettek, ezt pedig nyáron egy tízszámos, új stúdióalbum is követi Still Cyco Punk After All These Years címmel, amelyre a valaha rögzített első Suicidal-feldolgozásdal, Iggy Pop I Got A Rightja is felkerül.

A zenekar dobosa természetese továbbra is Dave Lombardo. Az EP-ről most meghallgatható a címadó tétel egy különleges verziója is, amely egyrészt félakusztikus, másrészt Travis Barker dobol benne a Blink-182-ból. A dalnak egyébként készült egy basszusközpontú változata (ezt szintén bemutattuk már), de egy gitárcentrikus felvétele is van Dean Pleasants fókuszba állításával Get Your Shred On címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.