Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Get Your Right On!: különleges Suicidal-felvétel Travis Barkerrel

Március 9-én, Get Your Fight On! címmel új EP-t jelentetett meg a Suicidal Tendencies, amelyet nyáron egy teljes hosszúságú új nagylemez is követ. A zenekar most egy újabb speciális számot mutatott be a minialbumhoz kapcsolódóan.

0930sui

Tavaly jelent meg a Suicidal Tendencies legutóbbi lemeze, a World Gone Mad, amelyről előzetesen Mike Muir azt pedzegette, hogy akár az utolsó is lehet a sorban. A dolog ugyanakkor nem így alakult, és a csapat egy Get Your Fight On! című EP-vel indította 2018-at, amelyet régi producerükkel, Paul Northfielddel rögzítettek, ezt pedig nyáron egy tízszámos, új stúdióalbum is követi Still Cyco Punk After All These Years címmel, amelyre a valaha rögzített első Suicidal-feldolgozásdal, Iggy Pop I Got A Rightja is felkerül.

A zenekar dobosa természetese továbbra is Dave Lombardo. Az EP-ről most meghallgatható a címadó tétel egy különleges verziója is, amely egyrészt félakusztikus, másrészt Travis Barker dobol benne a Blink-182-ból. A dalnak egyébként készült egy basszusközpontú változata (ezt szintén bemutattuk már), de egy gitárcentrikus felvétele is van Dean Pleasants fókuszba állításával Get Your Shred On címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.