Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Friedman nem zárja ki, hogy visszatérjen a Megadeth soraiba

Ugyan hivatalosan még mindig semmit sem tudunk, de most már Marty Friedman is megszólalt a Megadeth ügyében, és árulkodó lehet, hogy – az utóbbi évek nyilatkozataival ellentétben – nem zárja ki kategorikusan az újonnani közös munkát Dave Mustaine-nel és David Ellefsonnal…

„Nem igazán van válaszom erre”, felelte Marty a Myglobalmind kérdésére, amikor arról faggatták, hajlandó lenne-e visszamenni a Megadeth soraiba. „Tudom, hogy az emberek tudni akarják, de őszintén mondom, nincs válaszom. Soha életemben semmire sem mondtam azt, hogy soha, szóval ki tudja? Én tényleg nem…”

„Bárcsak a Megadeth-rajongók is tudhatnák, mi zajlik jelenleg… Nagyon boldogok lennétek!”, írta Dave Mustaine december végén a Twitteren, de egyelőre még mindig nem tudni, ki kerül majd a november végén távozott Shawn Drover és Chris Broderick helyére. Friedmannel szemben Nick Menza határozottan az igen felé hajlik, de egyértelműen a gitáros ügye a nehezebb, hiszen ő az elmúlt tizenöt évben Japánban hatalmas szupersztárrá vált.

 

Hozzászólások 

 
+8 #3 mega-száj 2015-01-05 17:25
ha valóban visszamennének, akkor csak olyan feltételekkel lenne szabad, ha az önálló ötleteiket és saját elképzeléseiket is érvenyesíteni tudnák. lenne riff - halamaz majd bőven. na , akkor mi van? adjanak ki évenként lemezt, mert gondolom a 2 dave is tele van mindig ötlettel. ilyen volt a 60-as években a mc cartney - lennon kettős is. tele voltak dallamokkal és elképzelésekkel . évente 2 lemezt is kiadtak. igaz akkor más idők jártak és más műfajban. én el tudnám úgy képzelni a megadeth-et, hogy igazi demokrácia van és akkor sok szám születik, sok lemezen.
Idézet
 
 
+5 #2 Venomádi 2015-01-05 14:55
Ez komikus. Eszerint mindenki csak szájhős volt végig. Vagy csak öregebbek lettek. Amúgy Marty egy rövid turné erejéig bármikor beugrott volna úgy tudom.
Idézet
 
 
+14 #1 P 2015-01-05 10:26
A Megadeth rajongók nagy valószínűséggel nagyon üdvözlik ezeket a híreket, a koncertek szempontjából ha összejön, biztos, hogy nagyon sikeres lesz a dolog, de ott van a másik oldal is: vajon össze tudnak-e hozni egy a felálláshoz méltó lemezt? Remélem igen, és reménykedve várom a folytatást, pár twitt mindenesetre már előrevetíti ennek a felállásnak az összejövetelét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.