Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Főállású énekest igazolt Kai Hansen mellé a Gamma Ray

1101gammarayNovember 8-án Budapesten is fellép a Gamma Ray, akik érdekes változást jelentettek be soraikban: Kai Hansenékhez teljes állásban is csatlakozott énekesként Frank Beck, akit aligha kell bemutatni a banda táborának, hiszen korábban többször is játszott már velük.

Innentől fogva két énekessel játszik a Gamma Ray. A veterán német heavy metalosok bejelentették Frank Beck leigazolását, aki korábban több alkalommal is vendégeskedett náluk, illetve kisegítette őket, amikor Kai Hansennek problémái támadtak. A változás indoka részben egyébként pont ez: Hansen mester sokéves tapasztalatai alapján kicsit inkább hátrébb húzódna az énekfrontról, mert rendszerint történik valami probléma a torkán a hosszabb turnékon, amely aztán nem gyógyul meg megfelelően, és így természetesen nem is tud száz százalékos teljesítményt nyújtani. Az énektémák megosztása megoldást jelenthet ezekre a gondokra. Emellett pedig értelemszerűen a gitározásra is jobban koncentrálhat majd.

A Gamma Ray – már tehát Frank Beckkel – napokon belül Budapesten is fellép. A buli november 8-án lesz, helyszíne a Club 202, szervezője a Concerto, az elővételes jegyeket 5900 forintért lehet megvásárolni. A buli napján 6900 forintot kóstál a beugró. Hansenék vendégzenekara a Serious Black lesz a körúton, a Tad Morose volt frontembere, Urban Breed új csapata, akik év elején adták ki bemutatkozó nagylemezüket As Daylight Breaks címmel. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Levike 2015-11-02 08:57
Eddig azon a pár Gamma Ray koncerten amin voltam, Hansen volt az énekes. Személy szerint kedvelem a hangját és az előadásmódját is.
Idézet
 
 
#1 P 2015-11-01 13:03
És akkor most a koncerteken Hansen csak vokalista lesz, és akkor most már lesz főének is? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Az eddigi bulikon hogy nézett ez ki?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.