Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Five Finger Death Punch: kisebb visszaesés Amerikában, listavezető hely a németeknél

Helyezésileg nem komoly, de a konkrét számokat tekintve elődjéhez képest jelentős eladási visszaeséssel, a Billboard-lista negyedik helyén kezdett a Five Finger Death Punch új albuma, az And Justice For None. A zenekar ugyanakkor karrierje során első ízben az élen nyitott Németországban.

0406ffdp

71 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban a nyitóhéten a Five Finger Death Punch új albuma, az And Justice For None, ami az aktuális Billboard Top 200 negyedik helyére bizonyult elegendőnek. Mivel az utóbbi három anyag mind a második helyen kezdett, a dolognak egy csekély szimbolikus jelentősége is mindenképpen akad, ám sokkal beszédesebb az eladási példányszám: a legutóbbi Got Your Six még 119 ezer példánnyal, a banda legjobb eredményével startolt a dobogó második fokán. Vagyis a visszaesés abszolútértékben elég jelentős, a helyezésszámtól függetlenül.

A csapat ezzel párhuzamosan karrierje legjobb eredményével az élen nyitott Németországban (az eddigi csúcstartó az ötödik helyig jutott Got Your Six volt), és a hetediken Nagy-Britanniában (itt a legutóbbi album hatodikkal számított egyéni rekordernek). A kisebb piacok közül a második helyen kezdtek Finnországban, a harmadikon Norvégiában, illetve a negyediken Ausztráliában és Svédországban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.