Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban érkezik a W.A.S.P. újrahúzott The Crimson Idolja

0531blackieFebruár elején jön ki a W.A.S.P. 1992-es The Crimson Idol lemezének újravett változata. Blackie Lawless ezúttal tényleg olyan formában jelenteti meg kedvenc saját albumát, amilyennek annak idején megálmodta.

1992-ben jelent meg a W.A.S.P. történetének leggrandiózusabb vállalkozása, a The Crimson Idol, amely ugyan nem lett átütő kereskedelmi siker, Blackie Lawless azonban azóta is karrierje magnum opuszaként tekint az anyagra. A lemez dalai hagyományosan kiemelt szerepet kapnak a W.A.S.P. koncertprogramjában, sőt, a tizenöt éves évfordulón már szenteltek az anyagnak egy tematikus turnét is, amely Budapestet is elérte. Tíz évvel később Blackie ismét egy ilyen turnéba fogott, amely jelenleg is folyik és február 2-án, a Napalm kiadónál maga az album is megjelenik egy teljesen új, tokkal-vonóval újravett változatban, amelyhez egyben hozzácsapják a sztorit feldolgozó, majdnem egyórás filmet is DVD-n és/vagy Blu-rayen.

Aki ismeri a W.A.S.P.-ot, azt persze nem lepi meg ez a formátum: Blackie már annak idején is filmmel közösen akarta megjelentetni az albumot, vagyis a film és a hozzá tartozó soundtrack ezúttal tényleg szerves egységben kerül forgalomba. Emellett az a négy hiányzó szám is helyet kap az új kiadáson, amelyek eredetileg a rocksztárságra vágyó Jonathan Aaron Steele sztorijának részét képezték, de annak idején terjedelmi okokból lemaradtak az eredeti verzióról.

A végleges dallista így fest:

Első CD

wasp_c01. The Titanic Overture
02. The Invisible Boy
03. Arena Of Pleasure
04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
05. The Gypsy Meets The Boy
06. Michael's Song
07. Miss You
08. Doctor Rockter

Második CD

01. I Am One
02. The Idol
03. Hold On To My Heart
04. Hey Mama
05. The Lost Boy
06. The Peace
07. Show Time
08. The Great Misconceptions Of Me

Noha előzetesen következetesen újravett lemezről volt szó, egyelőre gyakorlatilag semmit sem tudni hivatalosan arról, valóban nulláról indult-e neki Blackie ennek az új anyagnak, és mintha a Napalm hivatalos közleménye is direkt kerülné a téma boncolgatását. Szóval egyelőre várjuk ki a végét, hátha több is kiderül arról, mi is pontosan ez az egész…

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2017-11-23 22:14
Nem kérdés, ezt meg kell venni!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.