Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez lesz a Sodom eddigi leginkább old school, legsúlyosabb albuma”

Idén már biztosan nem jelenik meg a Sodom új albuma, viszont ha hihetünk Tom Angelrippernek, megéri majd a várakozást: a csapat énekes/basszere szerint karrierjük eddigi legdurvább lemeze van készülőben.

„Már írtunk együtt pár jó nótát, olyan hét-nyolcat”, mondta Angelripper a Metal Maniacnek. „Most tartunk a pre-produkciós fázisban, és ez a lemez tényleg valami különleges lesz. Nincs rajtunk semmiféle nyomás, és a kiadó sem szabta meg, hogy most azonnal ki kell hozni. Megmondtam nekik: először befejezzük ezt a szakaszt, és majd utána beszélhetünk a megjelenésről. De szerintem jövő év április-májusa környékén jelenik majd meg a lemez. És ez lesz a Sodom eddigi leginkább old school, legsúlyosabb albuma, mert mi magunk producereljük. Nincs semmiféle nagy producerünk. Waldemar Sorychta kiváló szakember, de nekünk is rengeteg jó ötletünk van. Az album a Sodom korai idejéig kanyarodik vissza.”

A Sodom legutóbb egy Sacred Warpath című EP-vel jelentkezett tavaly év végén, a legutóbbi teljes nagylemezt pedig 2013-ban adták ki Epitome Of Torture címmel.

 

Hozzászólások 

 
+11 #1 Tom 2015-07-13 17:29
Amikor azt hallom, hogy thrash, akkor nekem mindig az Agent Orange (a címadó dal) jut róla az eszembe. Nem azt mondom, hogy az a legjobb thrash nóta, de számomra az a legtisztábban thrash.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.