Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exkluzív dallal segíti a Napalm Death a nepáli földrengés károsultjait

1031ndEgy korábban kiadatlan dalt tett közzé letöltésre honlapján a Napalm Death. Az Earthwire című szám az idei új lemez, az Apex Predator – Easy Meat felvételei idején készült, és ha leszeded, a nepáli földrengés áldozatainak segítesz vele.

Három fontért lehet letölteni azt az Earthwire című Napalm Death-dalt, amelyet a zenekar az áprilisi nepáli földrengés károsultjainak megsegítésére tett közzé. A zenekar pár éve fellépett Katmanduban, és beléjük égtek az akkori élmények, így amikor idén tavasszal lesújtott a természeti katasztrófa az országra, egyből segíteni akartak. Barney Greenwayék Billy Gould, a Faith No More basszere segítségével vették fel a kapcsolatot a helyi illetékesekkel, és most a szám letöltéséből származó összes bevételt Nepálba juttatják majd. Magát a dalt egyébként a jelenleg családi okokból éppen távollevő Mitch Harris gitáros jegyzi szerzőként.

A Napalm Death ősszel egy grandiózus európai turnén vesz részt a Carcass, az Obituary és a Voivod társaságában, a bécsi állomás november 15-én lesz a Simm Cityben. A zenekar e héten huszonöt éves Harmony Corruption mesterművéről itt olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 iLane 2015-07-04 15:21
Gondolom a számcím kiválasztásánál nem volt humorérzékük,de a "Nepal Death" stílusosabb lett volna...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.