Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Emberi ágyúgolyó Nick Oliveritől

0802nickHuman Cannonball Explodes címmel bemutatott egy új számot Leave Me Alone című szólóalbumáról a Kyuss és a Queens Of The Stone Age egykori basszusgitárosa, Nick Oliveri. Az album szeptemberben jön ki a Schnitzel kiadónál.

Maga játszott fel minden hangszeres alapot, így a dobtémákat is a Leave Me Alone című új szólólemezre Nick Oliveri, aki korábban 2004-ben és 2009-ben már kiadott egy-egy akusztikus önálló albumot, a mostani azonban hagyományosabb megközelítésű, rockosabb vonalvezetésű dalokból áll majd. A Palm Springsben felvett anyagon olyan vendégek bukkannak fel, mint Phil Campbell (Motörhead), Dean Ween (Ween), Stephen Haas (Moistboyz), Mike Pygmie (Mondo Generator), Marc Diamond és Blag Dahlia (The Dwarves) vagy Bruno Fevery (Vista Chino). Az énekért – természetesen – szintén Nick felel. Maga a vállalkozás egyébként a Nick Oliveri's Uncontrollable néven fut hivatalosan, és ősztől koncertezni is így fog majd a basszer.

A basszer az önálló projekt mellett jelenleg kisebb bandákban játszik, így a Moistboyzban és a B’lastben, de rendszeresen ad akusztikus szólóbulikat is Los Angeles környékén. A Human Cannonball Explodes című új szerzemény alább meghallgatható tőle, régi kollégája, John Garcia első szólóalbumáról pedig itt olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Bronson999 2014-08-03 00:54
Igencsak érződik rajta egy adag Turbonegro íz, elég frankó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.