Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészült Michael Monroe és Dregen közös remekműve

Befejezte új nagylemezének felvételeit az egykori Hanoi Rocks frontember Michael Monroe, akinek ezúttal a Backyard Babies hiperaktív gitárosa, Dregen volt a fő társa a dalszerzésben és a felvételeknél. Az album 2013 elején láthat napvilágot.

„Tizenkét gyilkos nótát vettünk fel, és már csak a keverés van hátra”, mondja a lemezről Monroe. „Alig várom, hogy halljam a végleges verziót, mind nagyon izgatottak vagyunk az album miatt!” Az album a tervek szerint valamikor 2013 első felében jelenhet majd meg.

Monroe legutóbbi lemeze Sensory Overdrive címmel jelent meg tavaly év elején. Ezen az anyagon egy másik hiperaktív punk’n’roller, a The Wildhearts főnök Ginger segítette Monroe-t, őt váltotta a turnécsapatban néhány hónappal az album megjelenését követően Dregen. Mivel a Backyard Babies és a The Hellacopters – ahol Dregen szintén alapító tag volt – bevallottan rengeteget tanult a Hanoi Rockstól, a párost ugyanúgy az isten is egymásnak teremtette, ahogyan már a Monroe / Ginger kollaboráció is bivalyerősnek bizonyult.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.