Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elektromos power metal büntetés a Bay Areából

Áprilisban érkezik a Steamhammer / SPV gondozásában a San Francisco-i power metal istenség Vicious Rumors új nagylemeze, az Electric Punishment, amelynek már folynak is a felvételei Juan Urteaga és a gitáros Geoff Thorpe irányítása mellett. Az anyagra egy KISS feldolgozás is felkerül.

Az új, igen súlyosnak ígért Vicious Rumors albumra kilenc saját dalt pakol fel az US power metal alapcsapata, illetve a KISS Strange Ways-ének egy gonosz feldolgozását is rögzítik. Az új szerzemények a banda ígérete szerint garantáltan kielégítik majd a rajongótábor igényeit, és olyan darabok vannak közöttük, mint a thrashes, gyors vonalat képviselő Black X List és D-Block, míg a klasszikus metalos vonalat az Escape (From Hell) vagy a Together We Unite képviseli. A Vicious Rumors jelenlegi felállásában Thorpe mellett továbbra is Larry Howe dobos a másik őstag, az énekes Brian Allen, Thaen Rasmussen a szólógitáros és Stephen Goodwin a basszer. Mellettük olyan vendégek bukkannak majd fel a dalokban, mint a korábban a csapattal már dolgozott Brad Gillis és Mark McGee szólógitárosok, illetve a turnégitáros Bob Capka.

A Vicious Rumors legutóbb 2011-ben jelentetett meg stúdióalbumot Razorback Killers címmel, tavaly év végén pedig egy Live You To Death című remek koncertlemezzel jelentkeztek. Geoff Thorpe-pal utóbbi kiadvány és a jövő kapcsán a következő héten egy interjút is közlünk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.