Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Don’t Overdrink It: felesezős klip Danny Worsnoptól

0116dwFebruár 17-én, The Long Road Home címmel jelenik meg az Earache-nél Danny Worsnop első szólóalbuma, amelyről most meghallgatható az Don't Overdrink It című dal. Az Asking Alexandria soraiba visszatért énekes tavasszal Budapesten is fellép régi-új zenekarával.

Február derekán jön ki Danny Worsnop első hagyományos szólólemeze, amely az eredetileg tervezett The Prozac Sessions cím helyett The Long Road Home-ként jön ki, és már az is elég árulkodó, hogy az Asking Alexandria volt énekese a country fővárosában, Nashville-ben dolgozott a dalokon. „Leginkább bluesos az anyag, de úgy kezdtem bele, hogy countrysnak szántam", mondta még tavaly Danny az Alternative Pressnek. „Mindig is imádtam a countryt, Angliában is vidéki srácként nőttem fel egy kétszáz lakosú kis faluban, és ez az életstílus világszerte kéz a kézben jár ezzel a fajta zenével. De amikor azelőtt dalokat írtam, ez valahogy sosem villant be. Aztán később, ahogy az életemen is változtattam, számos új dologba kaptam bele, és most valahogy megfelelőnek tűnt az időzítés. Volt némi szabadidőm, jammelgettem a gitáron, akadt néhány ötletem, és azt mondtam: bassza meg, akkor most csapjunk bele!"

Danny olyan profi dalszerzőkkel fejezte be a lemezt, mint a Carrie Underwood mellől ismert Hillary Lindsey vagy John Paul White, a producer pedig Jim Kaufman volt. A dallista az alábbi:

dannyworsnopp_c01. Prozac
02. Mexico
03. I Feel Like Shit
04. Anyone But Me
05. High
06. I Got Bones
07. Quite A While
08. Don't Overdrink It
09. I'll Hold On
10. Midnight Woman
11. Same Old Ending
12. The Man

Danny nemrég visszatért az Asking Alexandriába, és természetesen a tavaszi európai turnén is ő áll majd a fronton, és ez a kör Magyarországot is eléri. A koncert március 13-án lesz a Dürerben, és múlt héten az utolsó belépő is elfogyott rá. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 zombee 2017-01-18 00:11
Idézet - Codename333:
igazából felfoghatjuk ezt a klippet valamiféle önkritikaként is :D mert ez az album msáhogy tényleg nem szórakoztató cska ah jól beiszik az ember.A country albumok LULU-ja.....legalábbis ennél klisés fosnál milliószor jobb és több country-t leeht találni



Feltételezem, Danny nem akarta megírni A countrylemezt. Meg ez nem is igazán az, inkább ilyen country/southern egyveleg. Egyszerűen csak szórakoztató iszogatós zene, ilyen is kell, nem lehet mindig gitáron recskázni, meg Grammy-re gyúrni. Hagyhatná is az Asking Alexandriát a francba, túl jó ahhoz.
Idézet
 
 
#1 Codename333 2017-01-16 12:07
igazából felfoghatjuk ezt a klippet valamiféle önkritikaként is :D mert ez az album msáhogy tényleg nem szórakoztató cska ah jól beiszik az ember.A country albumok LULU-ja.....legalábbis ennél klisés fosnál milliószor jobb és több country-t leeht találni
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.