Shock!

május 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dolgozunk, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, ami eddig összeállt”

Múlt héten Budapesten is ismét fellépett az Anthrax, akik Európában töltik a fesztiválszezont. Frank Bello szerint szépen alakulgat az új lemez is, de a megjelenése azért nem mostanában várható még.

anthrax_k2019_03

2016-ban jelent meg a legutóbbi Anthrax-sorlemez, a zenekar pedig már nagyban írja a For All Kings folytatásához a számokat, noha folyamatosan turnéznak. „Dolgozunk, és nagyon elégedettek vagyunk azzal, ami eddig összeállt”, mondta a Rockpalastnak Frank Bello basszer. „Anthrax-rajongó vagyok – nekünk magunknak is Anthrax-rajongóknak kell lennünk ahhoz, hogy elő tudjunk állni a zenénkkel, és eddig nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Az embernek liftezik a gyomra az izgalomtól, ha meghallja a dalokat. Alig várom, hogy dolgozhassunk rajtuk, roppant izgatott vagyok.”

A megjelenés ugyanakkor idén már biztosan nem várható Frank szavai szerint. „Most még csak a dalok összerakásánál tartunk. Bizonyos nótáknak csak a csontváza van meg. Olyan ez, mint amikor az ember süteményt süt, mindig is olyan volt: rá kell szánni az időt, meg kell bizonyosodni róla, hogy az adott dal tényleg jó, és a lemez is tényleg megfelelő. Ez a legfontosabb. Szóval hagyjuk, hogy kiforrják magukat a dolgok. Ezért aztán egy ideig dalokat írunk, utána turnézunk, és közben hagyjuk, hogy együtt létezzünk a nótákkal. Hagyjuk, hogy beszéljenek hozzánk a számok.”

Charlie Benante dobos, a csapat fő dalszerzője korábban azt valószínűsítette: az új Anthrax-lemez agresszívebb lesz az előzőeknél.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.