Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Divine Heresy: Dino mindenképpen szeretne harmadik lemezt

Noha Dino Cazares teljes fordulatszámon pörög a Fear Factoryvel, mióta pár évvel ezelőtt visszatért a zenekarba, a gitáros most egy friss interjúban elárulta: ezzel együtt sem tette félre teljesen a Divine Heresyt, vagyis azt a csapatot, amelyikkel átvészelte azokat az éveket, amikor a másik banda nélküle működött.

„Remélem, hogy egyszer tudunk még készíteni egy újabb Divine Heresy lemezt, de a Fear Factory most azért alapvetően 24/7-ben jelent számomra elfoglaltságot", mondta Dino a Metal Forces magazinnak. „És még abban sem vagyok teljesen biztos, egyáltalán ki lesz most tagja a zenekarnak... Kicsit sok minden történik egyszerre, és a többieknek is akad mindenféle egyéb elfoglaltságuk. Még nem döntöttem el, ki játszik majd a következő albumon, de abban biztos vagyok, hogy Travis Neal lesz az énekes."

A Divine Heresy két nagylemezt jelentetett meg, a 2007-es Bleed The Fifthet és a 2009-es Bringer Of Plaguest, ezek közül az utóbbin énekelt már Neal. A a csapat csodadobosa, Tim Yeung az utóbbi pár évet a Morbid Angelben töltötte. Bizonyos hírek szerint a zenekar akár már idén stúdióba vonulhat egy újabb album elkészítése céljából, de a decemberben Budapesten is koncertezett Fear Factory aktivitását tekintve erre azért nem vennénk mérget. Pláne, ha még azt is hozzávesszük, hogy hamarosan Dino másik projektje, a Tony Campos basszerrel közösen vitt, extrém death/grind zenében utazó Asesino is stúdióba vonul. E formáció harmadik lemeze még idén kijön, címe La Segunda Venida lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.