Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Díszkiadásban hozza ki legvitatottabb klasszikus érás lemezét az Anthrax

2018-ban, a megjelenés harmincadik évfordulóján speciális díszkiadásban hozza ki a State Of Euphoria lemezt az Anthrax. A zenekar a nagysikerű márciusi koncert után júniusban ismét Budapesten játszik.

0930anthrax02

Jövőre jubileumi újrakiadásban jelenteti meg az 1988-as State Of Euphoriát az Anthrax, ami azért is érdekes, mert az anyag köztudottan nem tartozik a tagság kedvencei közé: Scott Ian gitáros például általában következetesen a zenekar legkevésbé erős albumaként hivatkozott rá az évek során, ráadásul ekkoriban alakultak ki az első igazán komoly feszültségek is a hangszeresek, illetve Joey Belladonna énekes között. Az anyag ettől még persze nagyon sikeresnek bizonyult, és a Be All, End All, illetve az Antisocial feldolgozás a mai napig a koncertek része róla

„Jó kis csomag lesz, már majdnem összeraktam”, mondta az új változatról Charlie Benante dobos a HardrockHavennek. „Egyedül jó minőségű koncertfelvételeket nem tudunk feltenni rá abból az időszakból, de hát ezzel nincs mit tenni. A bónuszlemezen viszont lesz egy csomó demó, benne sima riffekkel, amikből aztán a próbatermi alapok lettek, majd igazi nótákká formáltuk őket. Szóval a dalok evolúcióját jól le lehet majd követni ezekből. Azért is vicces ez az egész, mert ugye ez az a lemez, amit nem annyira szeretünk így utólag, de miután átnéztem az egészet, és válogattam a dalokat, többször is azt kellett mondanom: na, ez tényleg jó. Az Out Of Sight, Out Of Mind például nagyon ott van. De a Schism is. A legkevésbé talán a Make Me Laugh jön be, de a Now It’s Dark meg mondjuk tök jó.”

A New York-i thrasherek a nyári szezon első heteiben, június 21-én ismét Budapestre érkeznek, ahol ezúttal a Barba Negra Track szabadtéri színpadán játszanak, az elmúlt harmincöt év legnagyobb slágerei közül válogatva. Az early bird jegyek 6900 forintba, a normál belépők 7900 forintba kerülnek elővételben. Aznap 8900 forintért lehet belépni a Trackbe. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Gazdag Illés 2017-04-09 20:58
...az elmúlt harmincöt év legnagyobb Belladonnás slágerei közül válogatva.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.