Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dimmu Borgir: egyelőre még sehogy sem állnak az Abrahadabra utódjával

Elég rég jött ki új lemez a Dimmu Borgirtól, így teljesen jogos az elvárás, hogy 2015-ben történjen végre valami érdemi a csapat környékén. Silenoz gitáros szavai alapján ugyanakkor egyelőre még nem feltétlenül érdemes visszatartani a levegőt a megjelenésig…

„Bárcsak több hírrel tudnék szolgálni, de nem tudok, és ennek nem az az oka, hogy titkolózom”, mondta Silenoz a Metal Hammer Magazine Shownak. „Nem igazán írtunk még sok anyagot abban az értelemben, hogy befejezett nótákról beszélhetnénk. Rengeteg ötletünk van itt-ott, amiket össze kell válogatni és egybefűzni. A munka ezen fázisa igazából sosem jelentett számunkra problémát, hiszen a dalszerzői mag adott, és abból a három emberből áll, akik a zenekar tagságát alkotják. És persze azoktól is érkezik némi segítség, akikkel élőben játszunk. Ez az utóbbi nagyjából öt évben működő team az eddigi legjobb a csapat történetében úgy élőben, mint a színpadon kívül, és nagyon jó lenne az új albumon is újrateremteni ezt a nagyszerű érzést. Szóval sosem gond, hogy elég zenénk legyen. A problémát vagy inkább a kihívást az jelenti, hogy lefejtsük azokat, amiket nem használunk majd… Most ősszel remélhetőleg több zenét írunk majd. Várom is eléggé.”

A Dimmu Borgir a felállásban bekövetkezett komoly személyi változások után 2010-ben adott ki legutóbb albumot Abrahadabra címmel. Jelen állás szerint a banda továbbra is három hivatalos tagból áll, vagyis a frontember Shagrath, illetve a két gitáros, Galder és Silenoz alkotja a Dimmu Borgirt. Az utóbbi pár év két turnézenésze, Terje „Cyrus" Andersen és Geir Bratland az idei bulikon is színpadra állt Norvégia legnépszerűbb metalcsapatával.

 

Hozzászólások 

 
#2 U-dash 2014-09-30 14:00
*Strangers
Idézet
 
 
#1 U-dash 2014-09-30 13:58
Régi nagy kedvenc, de sajnos már az In Sorte Diaboli sem volt jó, az Abrahadabra lemezről pedig "csak" a Deep Purple - Perfect Straingers feldolgozás tetszett. Remélem lesz még jó lemezük!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.