Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devin szerint egy év múlva már az új album lesz az aktuális etalon

Hivatalosan a héten jelenik meg a kanadai multihangszeres csodabogár, Devin Townsend új nagylemeze, az Epicloud, amely azonban a fájlcserélőkön természetesen egy ideje már elérhető, és – szokás szerint – alaposan meg is osztja a rajongótábort. Devin saját bevallása szerint egyáltalán nem lepődött meg a vegyes reakciókon.

„Úgy tűnik, nagyjából egy évre szokott szükség lenni ahhoz, hogy az emberek megértsék az előző lemezt", magyarázta Devin az Mxdwn-nek adott interjújában. „Emlékszem, amikor annak idején a kiadónak leszállítottam a Terria lemezt, azt kérdezték: ez meg mi a pokol? Aztán egy év múlva már azt mondták: ó, az egy nagyon jó album volt, értjük, szeretjük, amit csinálták. Én meg: hát, az sajnálatos, mert itt az Accelerated Evolution... Amire persze az volt a válasz, hogy még többet akartak a Terria stílusában. Úgy veszem észre, minden egyes albumnál az előzőn alapulnak a reakciók, és az Epicloud sem lóg ki a sorból ebből a szempontból. Mintha az emberek végre megértenék, miről szólt a Deconstruction és a Ghost, és most éppen ezeket a lemezeket szeretnék. Gyanítom, hogy amikor elkészül az Epicloud folytatása, egy bizonyos réteg már ezt akarná újra hallani. Vagyis minden a szokásos."

Devin Townsend december 2-án a Fear Factory és a Sylosis társaságában az A38 Hajón koncertezik (bár mi továbbra is tartjuk, hogy a két főzenekarnak ez a helyszín igencsak kicsi lesz). A koncertre elővételben 5600, a helyszínen 6200 forintba kerülnek majd a jegyek. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.